Σωτηροπούλου: Μιλάει για τη σχέση της με τον Γεωργούλη

Εδώ και πολύ καιρό ακούγονται διάφορες φήμες ότι ο Αλέξης Γεωργούλης και η Τόνια Σωτηροπούλου είναι σε σχέση. Κάτι όμως που κανείς από τους δύο δεν έχει παραδεχτεί ακόμη δημόσια.

Η γνωστή ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του νέου DownTown και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον Αλέξη Γεωργούλη και τι αγαπάει σ' αυτόν: «Αγαπάω πάρα πολύ τον αυθορμητισμό του, την παιδικότητά του, τη δοτικότητά του. Είναι ένας πάρα πολύ δημιουργικός και ταλαντούχος άνθρωπος και πιστεύω ότι μέχρι πρότινος, δεν είχε δώσει στον εαυτό του την ευκαιρία να εκφράσει αυτήν τη δημιουργικότητα.

Είμαι σίγουρη ότι ο Αλέξης θα κάνει μεγάλα βήματα καλλιτεχνικά. Βέβαια, αυτό που θαυμάζω περισσότερο από όλα σε εκείνον είναι ότι δεν κρίνει αρνητικά κανέναν άνθρωπο. Ειλικρινά, δεν θα τον ακούσεις ποτέ να πει κάτι αρνητικό για κάποιον άλλον».

Πόσο όμως έχει αλλάξει η ζωή της από τότε που τον γνώρισε; «Ο Αλέξης με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο με πολλούς τρόπους. Έχει κατεβάσει με τον τρόπο του τα όριά μου. Είδα πώς είναι να μπορείς να συνυπάρχεις με έναν άνθρωπο που είναι αρκετά χύμα, όπως εκείνος. Αυτό το "χύμα" δεν μου φαίνεται πια εξωγήινο όπως στο παρελθόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα