Συνεργασία ΕΥΡΩΚΟ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ στις βουλευτικές εκλογές

«Πολιτικά κλείδωσε – διαδικαστικά συζητείται ακόμη η συνεργασία ΕΥΡΩΚΟ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ στις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου».

Αυτή ήταν η απάντηση που έλαβε το SigmaLive σε σχετικό ερώτημα από άτομο που έχει σημαντικό ρόλο στις διεργασίες που γίνονται ανάμεσα στα δύο μέρη.

Τα διαδικαστικά ζητήματα για τα οποία γίνονται ακόμη συζητήσεις αφορούν σε θέματα καταρτισμού ψηφοδελτίου και οργάνωσης της προεκλογικής εκστρατείας.

Όπως μας λέχθηκε «δεν είναι ζητήματα που μπορούν να ανατρέψουν τη συνεργασία των δύο πλευρών».

Οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν στο επόμενο διάστημα.

Δ. Συλλούρης: "Ν' αλλάξουμε τον πολιτικό χάρτη της Κύπρου"

Ενδεικτικά των πιο πάνω είναι αποσπάσματα από την ομιλία του Προέδρου του ΕΥΡΩΚΟ Δημήτρη Συλλούρη στο τακτικό παγκύπριο συνέδριο του κόμματος:

«Ευχαριστώ ιδιαίτερα την αγωνίστρια Ελένη Θεοχάρους που με το σημερινό της μήνυμα μας τιμά και μας συγκινεί.

Απαντώ στο κάλεσμα της.

Για εμάς στο Ευρωπαϊκό Κόμμα η πατρίδα είναι η υπέρτατη ιδεολογία.

Για εμάς στο Ευρωπαϊκό Κόμμα πάνω από όλα είναι η Κύπρος μας, η μικρή Κύπρος με τις μεγάλες προοπτικές.

Είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας, να δώσουμε ελπίδα και όραμα στα παιδιά μας, για πιο σίγουρο μέλλον.

Είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε κόντρα στο διεφθαρμένο παλαιοκομματισμό, κόντρα στην υποκρισία και το ψέμα, για να δώσουμε όραμα, ελπίδα και επιλογή στους συμπατριώτες μας.

Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα της «Αλληλεγγύης» και της Ελένης Θεοχάρους για να ματαιώσουμε τα ολέθρια σχέδια εξαφάνισης του Ελληνισμού από την Κύπρο.

Είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε με μαχητικότητα μαζί με την «Αλληλεγγύη» και την Ελένη Θεοχάρους για να ξηλώσουμε το διεφθαρμένο σύστημα του παλαιοκομματισμού που κατέστρεψε την Κύπρο.

Είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε μαζί με την «Αλληλεγγύη» και την Ελένη Θεοχάρους για τα ιδανικά που μας ενώνουν, για να απαλλαγούμε από τους φαύλους που λεηλατούν την πατρίδα μας.

Είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε με την «Αλληλεγγύη» και την Ελένη Θεοχάρους για να γίνουμε η ισχυρή δύναμη ενός ανατρεπτικού κοινωνικού Κινήματος για τη ριζοσπαστική επανεκκίνηση της πατρίδας μας.

Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε προσωπικές και κομματικές θυσίες για μια ριζοσπαστική επανεκκίνηση της κυπριακής κοινωνίας και την επανίδρυση της κυπριακής πολιτείας.

Δεν μας απασχολούν οι λεπτομέρειες.

Μένουμε στην ουσία.

Τις επόμενες μέρες συλλογικά τα κομματικά μας όργανα θα πάρουν τις τελικές αποφάσεις και όλοι μαζί θα κάνουμε μια νέα αρχή.

Σχηματίζοντας μια ισχυρή κοινωνική πλειοψηφία που στις εκλογές του Μαΐου θα αλλάξει τον πολιτικό χάρτη της Κύπρου».

Keywords
Τυχαία Θέματα