Σον… δαγκωτό! (βιντεο)

Η Κρίσταλ Πάλας είχε τα δοκάρια, όμως η Τότεναμ πήρε την νίκη (1-0) χάρη σε γκολ του νέου αγαπημένου της εξέδρας της, που ακούει στο όνομα Σον!Δεν είναι κανένας τυχαίος. Στα τέλη Αυγούστου έγινε ο ακριβότερος Ασιάτης ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, αφού η Τότεναμ έβγαλε από το πουγκί της 30 εκατομμύρια ευρώ για τον κάνει Λονδρέζο.

Ο 23χρονος Βορειο-Κορεάτης επιθετικός Σον Χέουνγκ-Μιν αρχίζει να κάνει απόσβεση, αφού μετά από τα δύο γκολ που πέτυχε την Πέμπτη στο 3-1

επί της Καραμπάχ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, σκόραρε άλλο ένα, ακόμα πιο καθοριστικό στο 1-0 επί της Κρίσταλ Πάλας, στην δεύτερη φετινή νίκη της Τότεναμ στην Premier League.

Δεν ήταν ούτε εύκολη, ούτε δίκαια η επικράτηση των σπιρουνιών. Χρειάστηκε αγώνα, κόπο και κυρίως… τύχη. Σε δύο περιπτώσεις η Κρίσταλ Πάλας σημάδεψε τα δοκάρια (44’ Καμπάιγ, 65’ Σακό) κι άγγιξε το 0-1, που θα άλλαζε την μορφή του ματς. Αυτή τελικά άλλαξε από την είσοδο στο παιχνίδι του Κρίστιαν Έρικσεν.

Σε μία από τις πρώτες του επαφές με την μπάλα, ο Δανός άνοιξε το παιχνίδι για τον Σον που έκανε μία κούρσα 30 μέτρων σε κόντρα επίθεση, σημάδεψε κάτω από τα πόδια του ΜακΚάρθι (68’) κι έκανε το 1-0, που έμεινε ως το τέλος παρά την πολιορκία της Κρίσταλ Πάλας στο τελευταίο τέταρτο του ματς. O Βορειο-Κορεάτης είναι πια και επισήμως το νέο αγαπημένο παιδί στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν"...

FT - VIDEO (Premier League): Tottenham Hotspur 1-0 Crystal Palace Football ClubGoal &Full Highlights [HD]

Posted by Football Goals &Highlights on Sunday, September 20, 2015

Keywords
Τυχαία Θέματα