Χάλκικη η Γαλλία!

Η Γαλλία έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το Ευρωμπάσκετ κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο μετά τη νίκη της με 81-68 επί της Σερβίας με στη Λιλ. Στις 20:00 ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης όπου η -έκπληξη- Λιθουανία θα αντιμετωπίσει την Ισπανία. H ατζέντα με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις.

Η Γαλλία

νίκησε γιατί ... βρήκε μεγαλύτερο κίνητρο από τους Σέρβους. Αυτό ήταν ο κόσμος που κατέκλυσε για άλλη μία φορά το "Πιερ Μορουά" γα να δει την Εθνική ομάδα του να κατακτά τουλάχιστον το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ.

Το συγκρότημα του Κολέ έριξε τα θεμέλια της νίκης με την καλή του άμυνα στο πρώτο ημίχρονο (μόλις 32 πόντους παθητικό) και στην τρίτη περίοδο πάτησε το γκάζι με πρωταγωνιστή τον Ντε Κολό για να φτάσει τη διαφορά ακόμα και στους 16 πόντους (58-42).

Οι απογοητευμένοι Σέρβοι, που είχαν σε κάκιστη μέρα τον Τεόντοσιτς, έκαναν μεγάλη προσπάθεια να μειώσουν αλλά ουσιαστικά δεν κατάφεραν πολλά πράγματα καθώς ο Μπογκντάνοβιτς δεν μπορούσε να τους κρατήσει μόνος του μέσα στο ματς. Oταν ο Γκομπέρ έκανε το 69-56 στο 37' τα πάντα τελείωσαν.

Τα δεκάλεπτα: 16-16, 37-32, 58-44, 81-68

Keywords
Τυχαία Θέματα