Σωματείο ΑΠΟΕΛ: Αξιέπαινη κίνηση ανθρωπιάς

Σε μια αξιέπαινη κίνηση ανθρωπιάς, μακριά από οπαδισμούς και χρωματισμούς προχώρησε χθες η διοίκηση του Σωματείου ΑΠΟΕΛ, η οποία σχολιάστηκε θετικότατα από τους αντιπάλους. Και όταν οι αντίπαλοι προέρχονται από τις τάξεις της Ομόνοιας -ή το αντίστροφο- τότε παίρνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις και παράλληλα στέλνει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

Χθες, η οπαδική ιστοσελίδα OMONOIA24.COM δημοσίευσε κείμενο για έναν μικρό φίλο της ομάδας, ο οποίος πάσχει από εγκεφαλική παράλυση και καλούσε τον κόσμο της Ομόνοιας

να συνεισφέρει οικονομικά για τον Αργύρη.

Η ανταπόκριση του Σωματείου ΑΠΟΕΛ δια μέσω του Προέδρου του Χριστόφορου Ποταμίτη ήταν άμεση και αξίζει δημοσιότητας. Ο ΑΠΟΕΛ λοιπόν θα προσφέρει €500 στη μεγαλύτερη μάχη του μικρού Αργύρη.

Το email που έστειλε ο Πρόεδρος του Σωματείου ΑΠΟΕΛ κ. Χριστόφορος Ποταμίτης:

“Αγαπητοί φίλοι,
Παρακαλούμε στείλτε μας ένα αριθμό λογαριασμού της οικογένειας του μικρού Αργύρη για να κάνουμε μια μικρή εισφορά 500 ευρώ εκ μέρους του σωματείου μας.

Ευχαριστώ,

Χριστόφορος Ποταμίτης

Πρόεδρος”

Γράφει το OMONOIA24.COM

H μουσική σκηνή ΕΞΑΝΤΑΣ και η οικογένεια Λουκά διοργανώνουν την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου μια βραδιά αφιερωμένη στον μικρό φίλο της ομάδας μας Αργύρη Λουκά.

Ο Αργύρης πάσχει από εγκεφαλική παράλυση τύπου σπαστικής τετραπληγίας. Υποβλήθηκε σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων στα πόδια τον Μάιο του 2015 στην Αθήνα από τον Δρ. Αναστάσιο Κανελλόπουλο με επιτυχία. Στη συνεχεία ακολούθησαν 4 εξειδικευμένα προγράμματα φυσικοθεραπείας τον Ιούνιο και Οκτώβριο του 2015 και Φεβρουάριο και Ιούλιο του 2016 πάλι στην Αθήνα. Σε αυτά τα προγράμματα, σύμφωνα και με τις γνωματεύσεις του ιατρού του, παρουσιάζεται σημαντικού βαθμού βελτίωση όσον αφορά το περπάτημα του. Τα προγράμματα, πάλι σύμφωνα με τις γνωματεύσεις του ιατρού του, πρέπει να επαναλαμβάνονται σε περιοδικά τακτά διαστήματα κάθε 3-4 μήνες.

Το επόμενο πρόγραμμα προορίζεται τέλος Οκτώβριου του 2016. Το κόστος για το κάθε πρόγραμμα ανέρχεται στα 8000 ευρώ και η όλη θεραπεία πληρώνεται από την οικογένεια και εισφορές φίλων γιατί το δικό μας σύστημα υγείας νοσεί θεωρώντας ότι ΚΑΙ αυτή η περίπτωση δεν χρίζει σημασίας !!!

Είσοδος – εισφορά 10 ευρώ
Κρατήσεις 97770787

Keywords
Τυχαία Θέματα