Φεστιβάλ Βενετίας, ημέρα 3η: Η μεγάλη επιστροφή του Tom Ford μετά από επτά χρόνια απουσίας

Η τρίτη ημέρα του 73ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας άνηκε ολοκληρωτικά στον μεγάλο σχεδιαστή Tom Ford και στην επιστροφή του στη σκηνοθεσία μετά από επτά χρόνια απουσίας με την ταινία «Nocturnal Animals».

Στην ταινία πρωταγωνιστεί η Amy Adams ως η ιδιοκτήτρια μιας γκαλερί τέχνης της οποίας η ζωή ανατρέπεται όταν λαμβάνει μέσω ταχυδρομείου το νέο μυθιστόρημα του πρώην συζύγου της, με τον οποίο έχουν να μιλήσουν εδώ και χρόνια.
Στον ρόλο του άντρα της βρίσκεται ο Jake Gyllenhaal, ο οποίος είπε στο Reuters για την ταινία «Υπήρχε κάτι στο σενάριο που αντήχησε μέσα μου ενώ το διάβαζα, έχει μια διάχυτη αφήγηση, υπάρχει αίμα, υπάρχει καρδιά».

Ο Tom Ford είπε για τη δεύτερη ταινία του (μετά το «A Single Man» του 2009) πως «έχει να κάνει με το να βρίσκεις αυτούς τους ανθρώπους στη ζωή σου που σημαίνουν κάτι για σένα και να μην τους αφήνεις ποτέ. Η πίστη είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό της προσωπικής μου ζωής. Όταν βρίσκω υπέροχους ανθρώπους δεν τους αφήνω να φύγουν και για μένα αυτή είναι και η ουσία της ταινίας».

Στο κόκκινο χαλί της Παρασκευής συναντήσαμε επίσης την Naomi Watts, που πρωταγωνιστεί στο «The Bleeder» συνοδευόμενη από το σύζυγό της Liev Schreiber αλλά και μεγάλα ονόματα της μόδας, όπως το σχεδιαστή Riccardo Tisci, την Donatella Versace και την Naomi Campbell, οι οποίοι παρευρέθηκαν στην προβολή του ντοκιμαντέρ «Franca: Chaos and Creation», το οποίο πραγματεύεται τη ζωή και το σπουδαίο έργο της θρυλικής πλέον Franca Sozzani, διευθύντριας της Vogue Ιταλίας από το 1988 (η μακροβιότερη διευθύντρια της Vogue μαζί με την Anna Wintour της αμερικάνικης έκδοσης) και έχει γυριστεί από τον γιο της Sozzani, τον Francesco Carrozzini.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα