Σιζόπουλος – Θεοχάρους: Λανθασμένη η προαγγελία Λιλλήκα

Ο Μαρίνος Σιζόπουλος δήλωσε σήμερα ότι κακώς ο κ. Λιλλήκας προανήγγειλε την υποψηφιότητά του, κίνηση, η οποία, όπως είπε, ουσιαστικά δυναμιτίζει την προσπάθεια του ενδιάμεσου χώρου για κοινό υποψήφιο.

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, που κυβέρνησαν τα τελευταία εννέα χρόνια τον τόπο, απέτυχαν παταγωδώς και είναι υπεύθυνα και συνυπεύθυνα για την οικονομική καταστροφή της χώρας, ενώ με τους λανθασμένους χειρισμούς τους στο Κυπριακό, οδήγησαν σε αδιέξοδα δήλωσε ο κ. Σιζόπουλος.

Γι’ αυτούς τους λόγους υπέδειξε ότι κόμματα του ενδιάμεσου χώρου,

ύστερα από προσεκτική μελέτη των δεδομένων, πρέπει να καταλήξουν σ’ έναν υποψήφιο, με αξιόπιστο πολιτικό παρελθόν, ο οποίος θα μπορεί να εκλεγεί και να τηρήσει εκείνα, για τα οποία θα δεσμευτεί.

Αν υπάρξει διεργασία, που θα οδηγήσει σ’ αυτήν της κατεύθυνση καλώς, δήλωσε ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, αν όχι, είπε, ο καθένας θ’ ακολουθήσει το δρόμο του.

Την άποψη ότι η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Γιώργου Λιλλήκα σαμποτάρει την προσπάθεια του ενδιάμεσου χώρου να πάει ενωμένος στις προεδρικές εκλογές διατύπωσε και η Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη, Ελένη Θεοχάρους.

Η κα Θεοχάρους δήλωσε ότι πρόθεσή της είναι να είναι υποψήφια στις Προεδρικές εκλογές, αλλά, όπως τόνισε, δεν θα γίνει η ίδια η αιτία για να μην υπάρξει κοινός υποψήφιος του χώρου, στις εκλογές.

Πρέπει, υπέδειξε, να επιλεγεί ο υποψήφιος, ο οποίος θα συγκεντρώσει τη στήριξη όλων των κομμάτων και ο οποίος θα είναι σε θέση να εκλεγεί.

Χθες ο Νικόλας Παπαδόπουλος τόνισε πως ο ενδιάμεσος χώρος θα πρέπει να πορευθεί στις προεδρικές εκλογές του 2018 με μια υποψηφιότητα, η οποία θα μπορεί να νικήσει τους υποψήφιους του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ.

Το ΔΗΚΟ διαμηνύει ότι είναι συνεπές και αφοσιωμένο στην ανάγκη και τον στόχο συνεργασίας του ΔΗΚΟ, της ΕΔΕΚ, της Συμμαχίας Πολιτών, του Κινήματος Αλληλεγγύη και του Κινήματος Οικολόγων στις προεδρικές εκλογές, με στόχο να προτείνουν την εναλλακτική πρόταση, η οποία θα βγάλει τον τόπο από τα αδιέξοδα, που τον οδήγησαν οι κύριοι Χριστόφιας- Αναστασιάδης και οι ηγεσίες ΑΚΕΛ - ΔΗΣΥ.

Νικηφόρα χαρακτήρισε χθες τη δική του υποψηφιότητα ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών, Γιώργος Λιλλήκας.

Στο μεταξύ, συνάντηση θα έχουν στις 6 το απόγευμα οι Πρόεδροι του ΔΗΚΟ και της Συμμαχίας Πολιτών, Νικόλας Παπαδόπουλος και Γιώργος Λιλλήκας, με αποκλειστικό θέμα τις προεδρικές εκλογές. Τη συνάντηση ζήτησε ο κ. Λιλλήκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα