Σημερινή της Κυριακής & Ciim προσφέρει 5 πλήρεις υποτροφίες

Η Σημερινή της Κυριακής σε συνεργασία με το CIIM - Cyprus International Institute of Management αναγγέλλουν πέντε πλήρεις υποτροφίες για πέντε φοιτητές/τριες. Οι υποτροφίες απευθύνονται στο ευρύ κοινό και στοχεύουν στην αριστεία σε υποψήφιους φοιτητές/τριες έτσι ώστε να παρακολουθήσουν τα διεθνώς αναγνωρισμένα προγράμματα του CIIM σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο.

Οι

υποτροφίες της Σημερινής της Κυριακής αφορούν στα ακόλουθα προγράμματα:

· Master of Business Administration (MBA).

· Μάστερ στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργανωτική Συμπεριφορά (MSc Human Resource Management and Organizational Behaviour)

· Μάστερ στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων (ΜSc Business Management). Μάστερ στις Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες (MSc Financial Services).

· Μάστερ στην Εκπαιδευτική Ηγεσία και Διοίκηση (στα Ελληνικά).

Κάθε άτομο που πληροί τα κριτήρια εισδοχής στο CIIM μπορεί να υποβάλει αίτηση για το πρόγραμμα της επιλογής του και να διεκδικήσει μία από τις πέντε υποτροφίες της Σημερινής της Κυριακής. Οι επιτυχόντες/ούσες αναμένεται να παρουσιάζουν ένα εξαιρετικό συνδυασμό ακαδημαϊκών και προσωπικών χαρακτηριστικών και να ολοκληρώσουν με επιτυχία προσωπική συνέντευξη που θα διεξαχθεί από την Επιτροπή Εισδοχής του CIIM. Αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2017.

Διεκδίκησε μια από τις υποτροφίες στο πιο κάτω link.

https://goo.gl/whzdEC

Keywords
Τυχαία Θέματα