Επ.Νικόλα: Ο Αναστασιάδης υιοθετεί μέτρα της Ν.Στρατηγικής

Σε δήλωση η Άννα Κουκκίδη-Προκοπίου αναφέρθηκε στη Νέα Στρατηγική, σημειώνοντας ότι ο Νίκος Αναστασιάδης αντιγράφει τη Νέα Στρατηγική.

Διαβάστε αυτούσια τη δήλωση:

Μετά τις ατεκμηρίωτες αντιδράσεις του επιτελείου Αναστασιάδη και τις προσπάθειες υποβάθμισης της Νέας Στρατηγικής του Νικόλα Παπαδόπουλου, όταν αυτή εξαγγέλθηκε

στις 29 Σεπτεμβρίου, διαπιστώνουμε πλέον ότι ο κ. Αναστασιάδης υιοθετεί, αποσπασματικά και σε εβδομαδιαία βάση, μέτρα και προτάσεις αυτής της Νέας Στρατηγικής:

Ειδικότερα, μέχρι στιγμής ο κ. Αναστασιάδης υιοθέτησε ή αντέγραψε:

Την πρόταση Νικόλα Παπαδόπουλου για αναβάθμιση των βάσεων Ευάγγελος Φλωράκης και Ανδρέας Παπανδρέου, έτσι ώστε να μπορούν να αξιοποιηθούν για στρατιωτικές και ανθρωπιστικές επιχειρήσεις από άλλα κράτη μέλη της Ε.Ε. (Σελίδα 24, Νέας Στρατηγικής).

Την πρόταση Νικόλα Παπαδόπουλου για ενίσχυση της Εθνικής Φρουράς με μη-επανδρωμένα οχήματα παντός είδους (Σελίδα 25, Νέας Στρατηγικής).

Την πρόταση Νικόλα Παπαδόπουλου για αξιοποίηση της συμμετοχής μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσα στα πλαίσια της αμυντικής ολοκλήρωσης της Ευρώπης και συμμετοχή στον πυρήνα της προσπάθειας αυτής (PESCO) (Σελίδα 26, Νέας Στρατηγικής).

Την πρόταση Νικόλα Παπαδόπουλου για κατάθεση συντεταγμένων εξωτερικού ορίου υφαλοκρηπίδας και ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας στον ΟΗΕ, έναντι της Τουρκίας (Σελίδα 27, Νέας Στρατηγικής).

Συγκρότηση Ανώτατου Συμβουλίου Στρατηγικής Συνεργασίας μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και άλλων κρατών, με κοινή συνεδρίαση των Υπουργικών Συμβουλίων σε τακτά χρονικά διαστήματα (Σελίδα 27, Νέας Στρατηγικής).

Άμεση υλοποίηση των εξαγωγών κυπριακού αερίου από το πεδίο «Αφροδίτη» προς ένα εκ των δύο τερματικών υγροποίησης φυσικού αερίου που βρίσκονται στην Αίγυπτο (Νταμιέτα) (Σελίδα 28, Νέας Στρατηγικής).

Αυτή η πρακτική του κ. Αναστασιάδη επιβεβαιώνει την ορθότητα της Νέας Στρατηγικής του Νικόλα Παπαδόπουλου και των δυνάμεων της Αλλαγής.

Μετά από πέντε χρόνια δεσμεύσεων, αποδεσμεύσεων, αντιφάσεων και αυτοαναιρέσεων οι πολίτες έπαψαν να πιστεύουν στον κ. Αναστασιάδη και γνωρίζουν ότι δεν έχει τη θέληση ή την ειλικρίνεια υλοποίησης όσων αποσπασματικά και καθυστερημένα αντιγράφει.

Η Νέα Στρατηγική χρειάζεται Νέο Πρόεδρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα