Σίλχαβι: "Να αναγκάσουμε τον ΑΠΟΕΛ να κάνει λάθη"

Συνέντευξη Τύπου την καθιερωμένη πριν από κάθε Ευρωπαϊκό παιχνίδι παρέθεσε ο προπονητής της Σλάβια Πράγας Γιάροσλαβ Σίλχαβι ο οποίος αναφέρθηκε στον επαναληπτικό με τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά τα όσα είπε: "Είναι ένας αγώνας, από τους σημαντικότερους της σεζόν. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μια έμπειρη ομάδα με πολλές συμμετοχές στην Ευρώπη. Όμως όταν τους βάλαμε πίεση στο πρώτο παιχνίδι οι χώροι ήταν εκεί. Δεν πιστεύω ότι ο αντίπαλος

θα έρθει εδώ για να παίξει άμυνα" ανέφερε αρχικά και συνέχισε: "Το παιχνίδι από μόνο του είναι τεράστιο κίνητρο για τους παίκτες. Πιστεύω ότι αύριο δεν θα υπάρξει παίκτης στο γήπεδο που θα κάνει λάθος στην αρχή του αγώνα. Έχουμε έμπειρους παίκτες που στο παρελθόν κατάφεραν να ανατρέψουν ένα τέτοιο σκορ. Το πιστεύουμε και δουλεύουμε στην αυτοπεποίθηση των παικτών. Πιστεύουμε ότι μαζί με τον κόσμο θα φτιάξουμε τέτοια ατμόσφαιρα ώστε ο αντίπαλος θα κάνει λάθη".

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στην ετοιμότητα συγκεκριμένων παικτών: Οι Χρομάτα και Σικόρα είναι έτοιμοι, ο Ντάνι είναι στο 99%. Είναι στην Σλάβια για αγώνες όπως τον αυριανό. Είναι ένας έμπειρος παίκτης ενώ ο Άλτιντοπ είναι παίκτης που μπορεί να ηρεμήσει τον αγώνα και να δει γήπεδο. Είναι πιθανό να παίξει αύριο".

Keywords
Τυχαία Θέματα