Σήκωσε... μανίκια ο Βαλβέρδε στην Μπαρτσελόνα

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, παρότι δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως από την Μπαρτσελόνα, έχει ήδη αρχίσει τον σχεδιασμό των Μπλαουγκράνα για την επόμενη σεζόν.

Στις 29 Μαΐου αναμένεται να ανακοινωθεί η συμφωνία μεταξύ του Ερνέστο Βαλβέρδε και της Μπαρτσελόνα, ώστε ο «Τσιγκούρι» να πιάσει και επίσημα δουλειά στο

Καμπ Νου ως προπονητής των Μπλαουγκράνα.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η Sport της Βαρκελώνης, ο Βαλβέρδε έχει ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό της Μπαρτσελόνα για την επόμενη σεζόν εκμεταλλευόμενος το «νεκρό» διάστημα μέχρι την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του.

Ο Βαλβέρδε εκτιμάται πως είναι ήδη σε ανοικτή επικοινωνία με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα για την οργάνωση της προετοιμασίας της ομάδας, καθώς και για τις προσθήκες που χρειάζεται να γίνουν κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Η Μπαρτσελόνα εκτιμάται ότι θα κινηθεί για τέσσερις προσθήκες, ενός μπακ, ενός κεντρικού αμυντικού, ενός εξτρέμ και ενός οργανωτή στη μεσαία γραμμή και ο Βαλβέρδε μαζί με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα φαίνεται πως έχουν ξεκινήσει να διαμορφώνουν τη λίστα με τους υποψήφιους καλοκαιρινούς στόχους του συλλόγου.

Keywords
Τυχαία Θέματα