Σιγά που θα έχανε τέτοιο παιχνίδι ο Παπασταθόπουλος!

Μπορεί να πονάει, μπορεί να μην βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αλλά δεν θέλει με τίποτα να χάσει την αυριανή (9/11, 21:45) μάχη της Εθνικής Ελλάδας, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο διεθνής σέντερ μπακ, αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα της γαλανόλευκης, ανακουφίζοντας και τον Μίχαελ Σκίμπε, ο οποίος δεν θα ήθελε με τίποτα να μην τον έχει στην διάθεσή του σε ένα τόσο κομβικό ματς.

Ο "Πάπα" προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του, σφίγγει τα δόντια και δίνει το παρών, έχοντας στο πλάι του

τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, αφού ο Κώστας Μανωλάς είναι τιμωρημένος. Ταξίδεψε βέβαια με την Εθνική, ώστε να είναι δίπλα στους συμπαίκτες του, αλλά δεν μπορεί να αγωνιστεί ελέω FIFA και της παραβίασης του Fair Play στο ματς με την Κύπρο στο ΓΣΠ.

Αντίθετα, ο Βασίλης Τοροσίδης βρίσκεται πιο πίσω από τον Παπασταθόπουλο και το να μπορέσει να ξεκινήσει, συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες. Όλα δείχνουν ότι θα μείνει στον πάγκο, με δεδομένο ότι υπάρχει και η ρεβάνς την Κυριακή (12/9) στο Φάληρο, όπου εκεί ο Σκίμπε θέλει να τον έχει πάνοπλο.

Ο "Τόρο" θέλει όσο τίποτα να παίξει, όμως δεν θα πρέπει να ρισκάρει, διότι το δικό του πρόβλημα είναι μυικό (θλάση πρώτου βαθμού) και ως εκ τούτου υπάρχει κίνδυνος υποτροπής.

Keywords
Τυχαία Θέματα