ΣΦΥΡΙΞΑΝ ΑΠΟΧΗ!!!

Η βομβιστική επίθεση (η 4η όπως αναφέρει η ανακοίνωση) στην οικία της μητέρας του διαιτητή Θωμά Μούσκου, έφερε την αναμενόμενη, έντονη αντίδραση των συναδέλφων του. Ο Σύνδεσμος Διαιτητών αποφάσθιε αποχή τόσο από τους αγώνες κυπέλλου αύριο Τετάρτη, όσο και από τους αγώνες πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο. Δεν αποκλείονται μάλιστα και περαιτέρω μέτρα: Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου, σε τακτική συνεδρία του υπό την παρουσία του μέλους μας και συναδέλφου Θωμά Μούσκου, εξέτασε την

4η φετινή βομβιστική επίθεση εναντίον της οικίας της μητέρας του. Το Διοικητικό Συμβούλιο καταδικάζει για μιαν ακόμη φορά με τον πιο έντονο τρόπο την άνανδρη και παράνομη πράξη των νυκτοβατών.

Η ενέργεια των παρανόμων έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά άλλων γεγονότων και είναι καιρός η Αστυνομία αυτήν τη φορά να μην αρκεστεί μόνο στα λόγια, όπως είχε κάνει και στις προηγούμενες βομβιστικές επιθέσεις, και να διερευνήσει σε βάθος τη νέα βομβιστική επίθεση και επιτέλους να δούμε κάποιο αποτέλεσμα. Το Διοικητικό Συμβούλιο, εν πρώτοις, αποφάσισε την αποχή από όλους τους αγώνες για μια βδομάδα και θα επαναξιολογήσει εκ νέου την όλη κατάσταση σε συνεδρία του την ερχόμενη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 19:00, αφού πρώτα επιδιώξει συνάντηση με την Αστυνομία για να ενημερωθεί για την πορεία των ερευνών».

Keywords
Τυχαία Θέματα