ΑΠΟΕΛ: Αναμένοντας στο ακουστικό

Εντός των επόμενων ωρών η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ αναμένει τις απαντήσεις των Βάργκας 28 χρονό μέσο ποδοσφαιριστή αλλά και του 29χρονου Αργεντινού αμυντικού χαφ Μάριο Μπολάτι. Και οι δυο ποδοσφαιριστές έχουν την πρόταση των γαλαζοκιτρίνων στα χέρια τους και το μόνο που απομένει είναι να στείλουν υπογεγραμμένα τα συμβόλαια τους. Πάντως από πλευράς ΑΠΟΕΛ εκφράζεται η αισιοδοξία

πως οι δυο ποδοσφαιριστές θα στείλουν εντός των επόμενων ωρών ή ακόμη με μέχρι αύριο υπογεγραμμένα τα συμβόλαιο τους ούτως ώστε να τελειώσει το θέμα μέσου αλλά και αμυντικού χαφ.

Τους περιμένει αρκετή δουλειάΠέραν του προγραμματισμού, ο κ. Φινκ έχει το μυαλό του στραμμένο και στην αγωνιστική άνοδο της ομάδας. Μετά τις τελευταίες απώλειες βαθμών, ο ΑΠΟΕΛ βρέθηκε στο -3 και πλέον απ’ εδώ και πέρα η ομάδα θα παίζει με την πλάστη στον τοίχο. Για τα αίτια αυτής της αγωνιστικής πτώσης έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί πολλά, και αυτό που προέχει είναι το πώς η ομάδα θα αρχίσει να παίρνει την άνω βόλτα. Ο Γερμανός τεχνικός, πέραν της τακτικής, έχει αρκετή δουλειά και στο παράγοντα ψυχολογία. Ειδικά, θα πρέπει να δουλέψει με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι τα… έχουν ακούσει για τα καλά το βράδυ του Σαββάτου για την απόδοσή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα