Σέρινταν: Στην πόρτα εξόδου!

Παρελθόν για τον ΑΠΟΕΛ αναμένεται να αποτελέσει ο Κίλιαν Σέρινταν. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, η διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων δεν προτίθεται να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του Ιρλανδού, ο οποίος ζήτησε αύξηση πάνω από 100% του υφιστάμενου συμβολαίου.

Τον προηγούμενο Ιανουάριο, η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ κατέθεσε πρόταση ανανέωσης στον Ιρλανδό επιθετικό. Το συμβόλαιο προνοούσε δυο χρόνια (κλειστό) με ελαφρώς αυξημένες απολαβές,

όμως, απάντησε αρνητικά.

Σήμερα τα δεδομένα δεν είναι με το μέρος του Σέρινταν. Η διοίκηση σκέφτεται πολύ σοβαρά να μην καλέσει τον ποδοσφαιριστή στο τραπέζι των συζητήσεων. Ακόμα και να το πράξει, δεν προτίθεται να δώσει ούτε ένα ευρώ περισσότερο από εκείνα που απέρριψε ο Ιρλανδός τον Ιανουάριο.

Με απλά λόγια, όλα συνηγορούν ότι οι δρόμοι ΑΠΟΕΛΣέρινταν θα χωρίσουν, έπειτα από δυο χρόνια γεμάτα επιτυχίες σε Κύπρο και Ευρώπη.

Το μοναδικό σενάριο για να ανατραπούν τα δεδομένα είναι να προκύψουν σημαντικές οπισθοχωρήσεις και από τις δυο πλευρές, κάτι που φαντάζει αρκετά δύσκολο.

Keywords
Τυχαία Θέματα