Ιστοσελίδα ακινήτων δημιούργησε ο Συνεργατισμός

Ιστοσελίδα ακινήτων, η οποία θα αποτελεί τη βασική πύλη πληροφόρησης του κοινού για θέματα ακινήτων του Συνεργατισμού, δημιούργησε η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα.

Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με σκοπό την προώθηση των ακινήτων που βρίσκονται στο χαρτοφυλάκιο της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας και των Συνεργατικών Πιστωτικών Ιδρυμάτων, καθώς και των ακινήτων για τα οποία εφαρμόζεται η υποβοηθούμενη πώληση. Στην παρούσα

φάση, η ιστοσελίδα φιλοξενεί 43 ακίνητα συνολικής αξίας γύρω στα €33 εκατομμύρια.

Για κάθε ακίνητο έχουν αναρτηθεί σχετικές πληροφορίες όπως περιγραφή, φωτογραφίες, στοιχεία τίτλου, τοποθεσία κ.λπ. Η ιστοσελίδα παρέχει τη δυνατότητα αναζήτησης στη βάση τριών κριτηρίων (επαρχία, είδος ακινήτου, ενδεικτική τιμή πώλησης).

Η διάθεση αυτών των ακινήτων θα γίνεται με την Διαδικασία της Ανοικτής Προσφοράς και θα απαιτείται η υποβολή προσφορών σε έντυπη μορφή. Η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα ενθαρρύνει τους ενδιαφερόμενους να επισκεφθούν την σχετική διαδικτυακή πύλη για τη δική τους καλύτερη ενημέρωση.

Η πρόσβαση στην ιστοσελίδα γίνεται ακολουθώντας τον σύνδεσμο www.realestate.coop.com.cy ή μέσω της κεντρικής ιστοσελίδας της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας στο www.ccb.coop.com.cy

Keywords
Αναζητήσεις
synergatismos
Τυχαία Θέματα