Σέρινταν: «Στην Κύπρο υπάρχουν 5-6 ομάδες που…»

Ο Κίλιαν Σέρινταν μίλησε σε συνέντευξη του σε Ιρλανδική ιστοσελίδα για την πορεία του στην Γιαγκελόνια και αναφέρθηκε στις διαφορές που έχει με το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Ο Ιρλανδός επιθετικός τόνισε ότι στην Κύπρο υπάρχουν 5-6 ομάδες που αν δεν κερδίσουν τις υπόλοιπες τότε είναι πολύ κακό αποτέλεσμα, σε σχέση με την Πολωνία που όλοι μπορούν να κερδίσουν τον οποιοδήποτε αντίπαλο.


Ανάμεσα σε άλλα, ο Σέρινταν δήλωσε:
-Είχα 6 πολύ καλές εβδομάδες με γκολ και ασίστ. Δεν

έχουμε χάσει από τον καιρό που ήρθα στην ομάδα και παραμείναμε στην κορυφή, που είναι το πιο σημαντικό. Είμαι σίγουρος είανι ευχαριστημένος και αν πετύχουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος θα είναι το καλύτερο.

-Δεν ήταν το θέμα ότι ήμουν ανέτοιμος τις δυο πρώτες βδομάδες όταν ήρθα, αλλά υπήρξε μεγάλη διαφορά στα επίπεδα γυμναστικής σε σχέση με την Κύπρο. Έκαναν περισσότερη προπόνηση με τον προπονητή γυμναστικής και ανέβηκε η ταχύτητα μου.

-Σε σχέση με την Κύπρο είναι ένα εντελώς διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Εδώ μπορεί οποιαδήποτε ομάδα να νικήσει οποιαδήποτε.

-Στην Κύπρο υπάρχουν 5-6 ομάδες που είναι καλές και αν δεν νικήσουν τους υπόλοιπους είναι πολύ κακό αποτέλεσμα.

-Ο προπονητής εδώ μιλά μόνο Πολωνικά, αλλά όταν κάνουμε τακτική το λέει και στα Αγγλικά.

-Στην Κύπρο έπαιζα καλά και παρόμοια με τώρα. Ήρθα εδώ για να κάνω το βήμα προς τα πάνω.

-Ας ελπίσουμε ότι θα έρθουν να με παρακολουθήσουν από την Εθνική και να μείνουν εντυπωσιασμένοι. Σε σχέση με τότε που έπαιζα στην Εθνική, νιώθω εντελώς διαφορετικός παίκτης. Αυτό θέλω να το δείξω στους ανθρώπους της Εθνικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα