«Καίνε» την Ολλανδή εξετάσεις dna και τηλεφωνήματα

Με ανανεωμένο κατηγορητήριο εμφανίστηκε η ανακριτική ομάδα για την απαγωγή της Μαρί Ελένης ενώπιον Δικαστηρίου το Σάββατο 13 Μαΐου, με σκοπό την αίτηση για νέα προσωποκράτηση της 49χρονης γυναίκας από την Ολλανδία η οποία αφέθηκε ελεύθερη νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα η γυναίκα από την Ολλανδία ήταν αυτή που επικοινώνησε με τον 44χρονο οδηγό ταξί

από την Λεμεσό και διευθέτησε την μεταφορά της 4χρονης από τον χώρο αρπαγής της σε περιοχή στις Χαλεπιανές στο Τσέρι. Σύμφωνα δε με μαρτυρία που υπάρχει από τον συγκεκριμένο χώρο η 49χρονη γυναίκα φέρεται να ήταν αυτή που συνόδευε το παιδί στο ταξί καθ’όλη την διάρκεια της διαδρομής, από την Δασούπολη μέχρι τις Χαλεπιανές.

Όπως προκύπτει από τις εξετάσεις του γενετικού υλικού, η 49χρονη φέρεται να ήταν μέσα στο μαύρο Hyundai το οποίο άρπαξε το παιδί από το νηπιαγωγείο αφού εντοπίστηκε γενετικό υλικό της σε μπουκάλι το οποίο παραλήφθηκε από το αυτοκίνητο.

Εξάλλου, αξιωματικός ο οποίος διερευνήθηκε για το ενδεχόμενο διάπραξης ποινικών αδικημάτων και αναφέρεται στο πόρισμα των ποινικών ανακριτών, με αφορμή το τετραπλό φονικό της Αγίας Νάπας, έλαβε πληροφορία ότι η 49χρονη Ολλανδή, επρόκειτο να διαφύγει στα καταχόμενα.

Η σύλληψή της έγινε αφού πρώτα εντοπίστηκε σε σπίτι φιλικού της προσώπου. Εξάλλου όπως προκύπτει από την άρση του τηλεπικοινωνιακού απορρήτου, η Ολλανδή είχε τηλεφωνικές συνδιαλέξεις με πρόσωπο που επίσης συνελήφθη για την υπόθεση, τόσο τις μέρες πριν την απαγωγή όσο και μετά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σχετική έρευνα πραγματοποιήθηκε και στον Η/Υ της 49χρονης εντόπισε χάρτες των κατεχομένων, δημοσιεύματα που αναφέρονταν σε απαγωγές παιδιών αλλά και φωτογραφία δελτίου ταυτότητας και διαβατήριο παιδιού που γεννήθηκε το 2014. Για εντοπισμό των στοιχείων του ατόμου πάνω στο οποίο εκδόθηκαν τα σχετικά έγγραφα έχει ζητηθεί συνδρομή από τις νορβηγικές αρχές.

Keywords
Τυχαία Θέματα