Σε κλίμα συγκίνησης η παρουσίαση του «ΧΟΕΣ» - Βίντεο&Φώτος

Σε μια σεμνή τελετή στα Φυλακισμένα Μνήματα, πραγματοποιήθηκε σήμερα η παρουσίαση του μουσικού έργου του Γιώργου Θεοφάνους, ''ΧΟΕΣ'', σε ποίηση της Κλαίρης Αγγελίδου, ερμηνευμένο απο τους Μαρινέλα, Κώστα Μακεδόνα και Δήμο Αναστασιάδη.

Στα Φυλακισμένα Μνήματα, με αισθήματα δέους και σε κλίμα συγκίνησης, όπως άλλωστε το επιβάλλει ο χώρος και η περίσταση, πραγματοποιήθηκε το πρωί η παρουσίαση του μουσικού έργου του Γιώργου Θεοφάνους ''ΧΟΕΣ''.

60 χρόνια από την έναρξη του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης

ντύνει μοναδικά με τις μελωδίες του 12 ποιήματα της πρώην Υπουργού Παιδείας Κλαίρης Αγγελίδου και θυμίζει σε όλους ότι η ιστορία γράφεται από τους νικητές.

Το μουσικό αυτό έργο, που παρουσιάζει η εφημερίδα ''Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ'', ερμηνεύουν με τον δικό τους επιβλητικό τρόπο οι Μαρινέλλα, Κώστας Μακεδόνας και Δήμος Αναστασιάδης.

Το παρόν τους στην εκδήλωση έδωσαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Γενικός Εισαγγελέας, Υπουργοί, Βουλευτές και εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων.

Χορηγοί της μεγάλης αυτής προσπάθειας, την οποία στηρίζει το Ράδιο Πρώτο, είναι η ALPHA BANK, η ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ, η CYTA, και η KPMG.

Το συλλεκτικό CD θα διατεθεί αποκλειστικά με την κυριακάτικη Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ στις 29 Μαρτίου, μαζί με μια σπάνια συλλεκτική 48σέλιδη έκδοση φωτογραφικού και λογοτεχνικού υλικού.Μέρος των καθαρών εσόδων από τις πωλήσεις θα δοθεί ως εισφορά στο ΜΕΛΑΘΡΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΕΟΚΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα