Σχολικά είδη απο τον Συνεργατισμό σε άπορους μαθητές

Με το σύνθημα “Coops love Children” το προσωπικό του Συνεργατισμού διοργάνωσε εκστρατεία συλλογής σχολικών ειδών, με στόχο να βοηθήσει και να σκορπίσει όσα περισσότερα χαμόγελα μπορεί σε άπορους μαθητές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, “τα σχολικά είδη παρέδωσε το μεσημέρι σε ειδική τελετή, εκ μέρους του προσωπικού του Συνεργατισμού, ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Στρατηγικής και Επικοινωνίας Γιάννος Σταυρινίδης στον Επίτροπο Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων Γιάννη Γιαννάκη με τις ευχές για μία καλή σχολική χρονιά σε

όλα τα παιδιά”.

Ο κ. Σταυρινίδης δήλωσε ότι ο Συνεργατισμός θα βρίσκεται πάντοτε στο πλάι των εθελοντικών οργανώσεων, στηρίζοντας τον κόσμο που έχει ανάγκη.

Ο Επίτροπος Εθελοντισμού, παραλαμβάνοντας τον σχολικό εξοπλισμό, εξέφρασε τις ευχαριστίες της πολιτείας προς το προσωπικό του Συνεργατισμού για τη συνεχή ευαισθησία που δείχνει στο θέμα της στήριξης των συνανθρώπων μας.

Ανέφερε, παράλληλα, ότι η συμβολή του Συνεργατισμού στο έργο των εθελοντικών οργανώσεων συμβάλλει σημαντικά όχι μόνο στην αντιμετώπιση των προβλημάτων αλλά και στην αναβάθμιση του εθελοντισμού στον τόπο μας, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα