Σαββατοκύριακο για εκδρομή -Δείτε αναλυτικά τις θερμοκρασίες

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή με τις θερμοκρασίες ωστόσο να ευνοούν μια εκδρομή.

Το απόγευµα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά

διαστήµατα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 4 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 7 στα παράλια και στους -2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.

Αναλυτικά μέχρι την Δευτέρα ο καιρός

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά σύντοµα θα καταστεί κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, κυρίως από µέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες κυρίως το απόγευµα αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και στα ψηλότερα ορεινά, χιόνι ή χιονόνερο.

Την Δευτέρα και την Τρίτη θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις.

Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή κατά το τριήµερο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα