Ροναλντίνιο: «Ο Πεπ μου ζήτησε να μείνω στη Μπάρτσα»

Ο Ροναλντίνιο ανακοινώθηκε ως πρεσβευτής της Μπαρτσελόνα κι έκανε αποκαλύψεις για την παρουσία του στους "μπλαουγκράνα".

Η επιστροφή του μάγου Ρόνι στη Μπάρτσα, είναι πλέον γεγονός. Όχι φυσικά για να ξανακάνει... χαζούς τους αντιπάλους του, αλλά αυτή τη φορά από το πόστο του πρεσβευτή.

Οι Καταλανοί ανακοίνωσαν το μεγάλο come back του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ κι ο ίδιος σε συνέντευξή του στη

"Mundo Deportivo" ανέφερε μεταξύ άλλων πως:

«Ο Πεπ ήρθε το 2008 και ζήτησε να τα συζητήσουμε. Συναντηθήκαμε και μου είπε ότι με ήθελε στην ομάδα. Τον ευχαρίστησα, αλλά του είπα ότι αισθανόμουν πως ο κύκλος μου στον σύλλογο είχε κλείσει και είχα αποφασίσει να φύγω».

Όσο για την τριπλέτα των Μέσι, Νεϊμάρ και Σουάρες κι αν θα ήθελε να είναι πέντε χρόνια νεότερος για να παίξει μαζί τους: «Τα πάντα στην ώρα τους. Στην εποχή μου είχαμε επίσης μεγάλους παίκτες. Τον Μέσι τον γνωρίζω πολύ καλά, αλλά με τους Νεϊμάρ και Σουάρες δεν είχα την ευκαιρία να παίξω στην ίδια ομάδα. Τον Νεϊμάρ τον γνωρίζω επίσης καλά από την εθνική. Ο καθένας θα ήθελε να παίξει με αυτούς τους τρεις φανταστικούς παίκτες. Ο Νεϊμάρ είναι έτοιμος, είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο και μία μέρα θα γίνει ο κορυφαίος...».

Keywords
Τυχαία Θέματα