Σάββας Σάββα: "Προσοχή στον αγώνα με την Pokka ΑΕΚ Καραβά"

Τη νίκη της τρίτης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Ανδρών Πετοσφαίρισης πέτυχε η πρωταθλήτρια Ομόνοια η οποία μέσα στο «Θεμιστόκλειο» Λεμεσού κέρδισε με 1 -3 τη βασική της ανταγωνίστρια Ανόρθωσις πετυχαίνοντας ένα σημαντικό βήμα για την πρωτιά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών της Ομόνοιας ο προπονητής Σάββας Σάββα μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ τόσο για την νίκη επί της Ανόρθωσης όσο και για τη συνέχεια των εγχώριων, αλλά και ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των

«πρασίνων». Αρχικά, ο κ. Σάββα μίλησε για τον αγώνα με την Ανόρθωσις στο «Θεμιστόκλειο» χαρακτηρίζοντας την επιτυχία της Ομόνοιας πολύ σημαντική, αφού όπως είπε επιτεύχθηκε επί μιας ομάδας πολύ δυνατής η οποία ενδεχομένως να είναι η βασική ανταγωνίστρια της Ομόνοιας για τον τίτλο.

«Θέλει προσοχή ο αγώνας με την Pokka ΑΕΚ Καραβά»

Ο νεαρός προπονητής είπε ότι ιδιαίτερα σημαντικός για την ομάδα του θα είναι και ο αγώνας της Παρασκευής κόντρα στην Pokka ΑΕΚ Καραβά στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία». Όπως είπε, «θεωρώ την ομάδα της Pokka ΑΕΚ Καραβά πάρα πολύ δυνατή με πάρα πολύ καλούς παίκτες και είναι άξιο απορίας η μέτρια πορεία που έχει μέχρι στιγμής. Στον αγώνα της Παρασκευής η Pokka ΑΕΚ Καραβά θα παίζει με την πλάτη στον τοίχο γι’αυτό θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή από εμάς».

Όσον αφορά στις άλλες ομάδες του πρωταθλήματος ο κ. Σάββα είπε ότι «ο Παφιακός άνκαι δεν τον έχω δει δείχνει πολύ καλά στοιχεία με δεδομένο ότι κέρδισε και την Pokka ΑΕΚ Καραβά, ενώ είναι αήττητος. Επίσης, η Νέα Σαλαμίνα με την ενίσχυση του διαγώνιου Κολομβιανού Μπαγιάν ενισχύθηκε και θα είναι ανταγωνιστική, ενώ χρειάζονται προσοχή τόσο το ΑΠΟΕΛ όσο και η Αναγέννηση. Γενικά, οι ισορροπίες στο φετινό πρωτάθλημα έχουν σμικρυνθεί».

Ο κόουτς των «πρασίνων» μίλησε και για τον κόσμο της Ομόνοιας καλώντας τον να ενισχύσει την ομάδα στους επόμενους αγώνες. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, «υπάρχουν πιστοί οπαδοί της ομάδας βόλεϊ που μας ακολουθούν, αλλά πιστεύω ο κόσμος μπορούσε να είναι περισσότερος. Μέχρι στιγμής, οι «πράσινοι» αγωνίστηκαν εντός έδρας την Κυριακή 25 Οκτωβρίου με το ΑΠΟΕΛ, όπου υπήρχε παρουσία του κόσμου ωστόσο ο κ. Σάββα είπε ότι η μέρα και ώρα διεξαγωγής του αγώνα δεν επέτρεπαν μαζικότερη προσέλευση.

Το σύστημα πρωταθλήματος

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ, ο κ. Σάββα σχολίασε και τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος με τους δυο ομίλους μετά τη λήξη της κανονικής διάρκειας. Όπως είπε, «το ισχύον σύστημα βολεύει την ομάδα μου επειδή είναι δυνατή, αφού μεταφέρει στη δεύτερη φάση τα σετ και τους βαθμούς της, αλλά θεωρώ ότι ένα σύστημα πλει –οφς ίσως από μηδενική βάση θα ήταν πιο ενδιαφέρον».

Τον Δεκέμβριο η Ομόνοια θα έχει ευρωπαϊκές διοργανώσεις με στόχο το καλύτερο. Ο κ. Σάββα είπε ότι η ομάδα του θα μελετήσει τις πιθανές αντιπάλους για να είναι έτοιμη. Ο κ. Σάββα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυσης της ομάδας ενόψει ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα