Όνειρα Γλυκά απο το Χίλτον Κύπρου

Φανταστείτε να κοιμάστε πάνω σε ένα σύννεφο, σε μια απαράμιλλη αίσθηση απαλότητας και πολυτέλειας! Το Χίλτον Κύπρου, μέσα στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισής του για να προσφέρει ό,τι καλύτερο στους επισκέπτες του, παρουσιάζει το νέο άνετο κρεβάτι Χίλτον απο την εταιρία Σέρτα.

Το συγκεκριμένο κρεβάτι έχει σχεδιαστεί ειδικά βάσει των προδιαγραφών των ξενοδοχείων Χίλτον ούτως ώστε να βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος κατα τη διάρκεια του ύπνου και να προσφέρει χαλάρωση και

ηρεμία. Πρόκειται για το ίδιο κρεβάτι το οποίο είναι διαθέσιμο σε όλα τα ξενοδοχεία Χίλτον και έχει αγαπηθεί απο όλους.

Τα κρεβάτια έχουν τοποθετηθεί σε όλα τα δωμάτια και τις σουίτες του ξενοδοχείου και οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα αναζωογονητικό και ξεκούραστο ύπνο.

Αξίζει να αναφέρουμε πως μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς το ξενοδοχείο δώρισε τα προηγούμενα μοντέλα κρεβατιών σε διάφορα ιδρύματα και φιλανθρωπικές οργανώσεις όπως: Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός, Πολιτιστικό Εργαστήρι Αγίων Ομολογητών, Στέγη ‘Άγιος Χριστόφορος’, Ίδρυμα ‘Καλός Σαμαρείτης’, ΚΕΠΑ – Κέντρο Προσφοράς και Αγάπης ‘Άγιος Χριστόφορος’, Ίδρυμα Ατόμων με Ειδικές Ικανότητες ‘Άγιος Στυλιανός’, ΡΕΤΟ Κύπρου, Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ενηλίκων ΑΜΕΑ Μόρφου, Δήμος Αθηένου και Προσωρινό Πλαίσιο Ασυνόδευτων Ανηλίκων Λάρνακας.

Το έργο ολοκληρώθηκε και στέφθηκε με επιτυχία χάρη στην πολύτιμη συμβολή του Γραφείου Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη-Κυβερνητικών Οργανώσεων καθώς και του ΓΕΕΦ.

Keywords
Τυχαία Θέματα