Σαν Φρανσίσκο:Η μεγαλύτερη Pokemon Go συγκέντρωση στον κόσμο

Καταστροφική, ήταν συγκέντρωση σε διάφορα σημεία του Σαν Φρανσίσκο, για τους fans του "Pokemon Go".

Μπορεί, η εν λόγω συγκέντρωση να ξεκίνησε ως event στο Facebook, και να έκαναν attend τουλάχιστον 9.000 άτομα, αλλά υπήρξαν πολλά στραβά καθόλη την διάρκεια.

Αρχικά, έπρεπε να ξεκινήσουν την εύρεση πόκεμον, αλλά ο server δεν ήταν διαθέσιμος. "Είχα ντυθεί ως πόκεμον για να είμαι

στο mood της συγκέντρωσης αλλά κατά την διάρκεια της εύρεσης πόκεμον, στην οποία διάνυσα 40 μίλια, η εφαρμογή σταμάτησε να λειτουργεί" αναφέρει χαρακτηριστικά μια παρευρησκόμενη.

Ο ιδρυτής του event, ανέφερε ότι δημιούργησε το event και στη συνέχεια πήγε για ύπνο, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει τι θα είχε συμβεί. "Ξύπνησα και βρήκα πάνω από 9.000 άτομα, τα οποία θα παρευρίσκονταν στη συγκέντρωση" είπε.

It's not 8000 people, but it's definitely a big turnout of Pokemon Go crawlers pic.twitter.com/TlktECUlBo

Julia Carrie Wong (@juliacarriew) July 21, 2016

Με αφετηρία, σημεία γύρω από την πόλη και χωρίς να έχουν, οι οπαδοί του Πόκεμον, σταθερή διαδρομή, ήταν αδύνατο να γνωρίζει ο ιδρυτής του event, πόσοι άνθρωποι θα συμμετείχαν. Σύμφωνα όμως, με διάφορα tweets ο αριθμός κυμαινόταν γύρω στις 8.000 με 9.000 κόσμο, οι οποίοι αντάλλασσαν τις δικές τους πόκεμον ιστορίες και διάφορα tips για την εφαρμογή.

Σήμα κατατεθέν στην εν λόγω συγκέντρωση, ήταν το soundtrack του πόκεμον, όπου οι χιλιάδες παρευρισκόμενοι έμπαιναν στο πετσί του ρόλου και ξεκινούσαν την εύρεση των σπάνιων πόκεμον.

Στο τέλος της συγκέντρωσης, οι παίκτες συγκέντρωσαν ένα μεγάλο αριθμό πόκεμον, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν.

A very impressive Pokemon catching outfit pic.twitter.com/DPhAYiGudP

Julia Carrie Wong (@juliacarriew) July 21, 2016

Πηγή: Guardian, Julia Carrie Wong

Keywords
Τυχαία Θέματα