Αυτοί με τη ψυχή…αυτοί με την φωνή

Κάτι τέτοιο θα πρέπει να γίνει στο ΓΣΠ απόψε στις 7 και 30 για να μπορέσει η Ομόνοια να πετύχει τον στόχο της.

Οι φίλοι των πρασίνων, από την πρώτη στιγμή και παρά το αρνητικό αποτέλεσμα έτρεξαν να αγοράσουν εισιτήριο για να βρεθούν κοντά στην αγαπημένη τους ομάδας για να στηρίξουν στην δύσκολη αυτή προσπάθεια.

Μπορεί το 1-0 του πρώτου αγώνα να χρίζει φαβορί την Μπϊτερα Ιερουσαλήμ αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Είναι υποχρέωση τους να την στηρίξουν από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Ακόμη και να στραβώσει

το πράγμα θα πρέπει να συνεχίσουν. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τα παρατήσουν γιατί τότε οι Ισραηλινοί θα έχουν ακόμη πιο εύκολο έργο.

Υποχρέωση όμως έχουν και οι ποδοσφαιριστές του Τζόν Κάρβερ, προς τον κόσμο της ομάδας αφού θα πρέπει να δώσουν και την ψυχή τους για να έρθει η πρόκριση. Αν δεν έρθει να νιώθουν οι ίδιοι πως ο κόσμος της ομάδας θα φύγει από το γήπεδο γεμάτος. Γεμάτος από προσπάθεια και αισιοδοξία παρά τη μη επίτευξη του στόχου.

Άλλωστε το πιο πάνω το είπε και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Νίκος Νταμπίζας κατά την παρουσιάσει του από την διοίκηση της ομάδας. «Ο κόσμος θα πρέπει να φεύγει γεμάτος από το γήπεδο, είτε κερδίζει η ομάδα είτε χάνει». Απλά οι παίκτες θα πρέπει να κάνουν το καθήκον τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα