Πυρετός συναντήσεων Αβ. Νεοφύτου με επίκεντρο το Κυπριακό

Σειρά συναντήσεων έχει ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, εν όψει της αυριανής επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό, μεταξύ Αναστασιάδη και Ακιντζί.

Το πρωί της Δευτέρας, ο κ. Νεοφύτου είχε μια παραγωγική συνάντηση, όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, με τον Ειδικό Σύμβουλο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, κ. Έιντε. Ακολούθως, έγιναν συναντήσεις με την Αμερικανίδα πρέσβειρα

κα Ντόχερτι και στις 12.30 βλέπει τον Γάλλο πρέσβη. Τις προηγούμενες ημέρες είχε επίσης συναντήσεις με τον Πρέσβη της Ρωσίας, αλλά και με τον Πρέσβη της Γερμανίας.

A productive meeting with @AverofCY regarding the way ahead in #CyprusTalks #ConferenceOnCyprus pic.twitter.com/QpkxVupcbr

— Espen Barth Eide (@EspenBarthEide) April 10, 2017

Παραγωγική ανταλλαγή απόψεων με ειδικό απεσταλμένο #UN @EspenBarthEide #Cyprus pic.twitter.com/MRYR1g5xku

— Averof Neofytou (@AverofCY) April 10, 2017

Οι συναντήσεις αυτές δείχνουν τη συνεχιζόμενη και έντονη εμπλοκή που επιχειρεί και θέλει να έχει ο κ. Νεοφύτου στη διαμόρφωση του κλίματος γύρω από τα όσα θα συζητηθούν στο Κυπριακό, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης των προσπαθειών του Προέδρου της Δημοκρατίας. Ιδιαίτερα εφόσον ο ίδιος ο κ. Αναστασιάδης απουσιάζει σε ταξίδι στην Ισπανία, όπου συναντώνται σήμερα οι ηγέτες των χωρών της Μεσογείου που βρίσκονται εντός ΕΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα