Προβλήματα με παρανομίες στην Πάφο

Ο Σύνδεσμος Κέντρων Αναψυχής Πάφου χαιρετίζει την πρόταση του προέδρου της Πολεοδομικής Επιτροπής του Δήμου Πάφου Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη, αναφορικά με τις παρανομίες και τα διάφορα κατά καιρούς προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Κέντρα Αναψυχής.

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Φύτος Θρασυβούλου ανέφερε πως ένας χρόνος περιθώριο, ούτως ώστε να καταρτιστούν οι επιτροπές, να καταγραφούν οι παρανομίες και να τεθούν τα Κέντρα Αναψυχής σε τροχιά νομιμότητας, είναι

πολύ εύλογος χρόνος.

Ο κ. Θρασυβούλου εξέφρασε επίσης την ελπίδα όπως τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου ασπαστούν τις απόψεις και τις θέσεις του προέδρου της Πολεοδομικής Επιτροπής του Δ. Πάφου.

Στόχος μας, συνέχισε, είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Κέντρα Αναψυχής να επιλύονται όχι σπασμωδικά, αλλά με σωστές ενέργειες.

Ο κ. Θρασυβούλου είπε πως η προσπάθεια των Κέντρων Αναψυχής είναι η νομιμοποίηση, η σωστή λειτουργία τους και η αναβάθμιση.

Παρατήρησε τέλος πως ο Σύνδεσμος των Κέντρων Αναψυχής σε συνεργασία με τον Δήμο Πάφου μπορούν να πετύχουν μια αναβαθμισμένη επισιτιστική βιομηχανία, στο πλαίσιο της ορθής λειτουργίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα