Πρωτοβουλία Δήμου Λεμεσού για τα προβλήματα στο Νοσοκομείο

Η δημόσια υγεία αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και ο Δήμος Λεμεσού αναλαμβάνει πρωτοβουλία, σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκομένους φορείς της πόλης, για προώθηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Νίκος Νικολαΐδης.

Ο Δήμαρχος Λεμεσού, καθώς και εκπρόσωποι από όλες τις δημοτικές ομάδες, επισκέφθηκαν το πρωί το δημόσιο νοσηλευτήριο της πόλης και συνομίλησαν με τη διεύθυνση και εκπροσώπους του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού

για τα προβλήματα που παρατηρούνται και αποφασίστηκε η έναρξη μιας διαδικασίας που στόχο θα έχει την προώθηση των προβλημάτων προς επίλυση τους, στα κέντρα λήψεως αποφάσεων.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολαΐδης, στο πλαίσιο λειτουργίας του Συμβουλίου των Δημάρχων της Μείζονος Λεμεσού και με τη συμμετοχή του Προέδρου της Ένωσης Κοινοτήτων Λεμεσού και όλων των εμπλεκομένων φορέων της πόλης, "θα δημιουργηθεί μια πλατφόρμα, μια διαδικασία ενημέρωσης, ώστε να προβλήματα αυτά να καταγραφούν και να προωθηθούν ".

Η πρώτη αυτή ευρεία σύσκεψη, συνέχισε, θα προγραμματιστεί εντός Απριλίου, όπου θα παρουσιαστούν, από τη διεύθυνση του Νοσοκομείο, τα προβλήματα που υπάρχουν και θα αποφασιστεί πως αυτά μπορούν να προωθηθούν στους αρμοδίους, με στόχο την επίλυση τους.

Η Λεμεσός, υπογράμμισε ο κ. Νικολαΐδης, οφείλει να στηρίξει το δημόσιο νοσηλευτήριο της και να αναλάβει δράσεις προς όφελος των ίδιων των δημοτών της, "γιατί ο τομέας της δημόσιας υγείας είναι στις άμεσες προτεραιότητες μας ως Τοπική Αυτοδιοίκηση".

Keywords
Τυχαία Θέματα