Public Λευκωσίας υποδέχονται τα εργαστήρια αρχιτεκτονικής

Tα εργαστήρια STEAM έρχονται στην Κύπρο και συγκεκριμένα στα Public στο The Mall of Cyprus της Λευκωσίας την Κυριακή 2 Απριλίου, όπου θα πραγματοποιηθούν τρία εργαστήρια blast architecture, για παιδιά ηλικίας 8-16 ετών.

Με τη

σημαντική παρουσία που έχουν πετύχει στα παιδικά παιχνίδια STEAM, τα Public συνεργάζονται με την εταιρεία Βlast (build and learn art - science - technology) σε μια σειρά από διαδραστικά εργαστήρια που περιλαμβάνουν αρχιτεκτονική.

Τα παιχνίδια STEAM (Science Technology Engineering Art Mathematics) βοηθούν τα παιδιά να σκέφτονται και να λύνουν ρεαλιστικά προβλήματα με βάση τις γνώσεις τους από διάφορες τέχνες και επιστήμες. Επίσης, δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά να καλλιεργήσουν τη φαντασία τους, δημιουργώντας αντικείμενα, πόλεις και κτίρια, δουλεύοντας ταυτόχρονα πάνω σε θέματα λειτουργικά και κατασκευαστικά, βάσει σεναρίου.

Η κ. Μαρίνα Σταμπολή, Αρχιτέκτων Μηχανικός, θα είναι βασική εισηγήτρια του blast architecture, με την πολυετή εμπειρία της στις μελέτες πολιτιστικών και εκπαιδευτικών κτιρίων αλλά και στην εκπαίδευση γενικότερα.

Έλα και εσύ στα Public της Λευκωσίας την Κυριακή 2 Απριλίου για να παίξεις και να φτιάξεις υπέροχες κατασκευές με τα STEAM και τη Blast!

Για να δηλώσεις συμμετοχή μπες εδώ: http://bit.ly/2mSyAAq

Χαμογελάστε… είστε στα Public!

Keywords
Τυχαία Θέματα