Υπ' ατμόν ο Χάμες Ροντρίγκες

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει επωμιστεί την αναζήτηση της επόμενης ομάδας του Χάμες Ροντρίγκες, προωθώντας αντ' αυτού τον Μάρκο Ασένσιο.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν καταστρώνει ήδη τα πλάνα της Ρεάλ Μαδρίτης για την επόμενη σεζόν, με τον Χάμες Ροντρίγκες να δείχνει αμφίβολος.

Ο Ζιντάν, έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στον Κολομβιανό μέσο, επιθυμώντας την αποχώρηση του από τη Μαδρίτη έναντι ενός ποσού όσο το δυνατόν πιο κοντινού στα 80 εκατομμύρια ευρώ, που δαπανήθηκαν για την απόκτηση του το καλοκαίρι

του 2014.

Μία σαφής ένδειξη για το αβέβαιο μέλλον του Κολομβιανού σταρ, είναι η εμφατική απουσία του από την επίσημη φωτογραφία του βασικού χορηγού της ομάδας «Fly Emirates», στην οποία απεικονίζεται το σύνολο της ομάδας.

Μία ενδεχόμενη φυγή του Χάμες Ροντρίγκες, θα ανοίξει διάπλατα τον χώρο για την ανάδειξη του Μάρκο Ασένσιο, τα 8 γκολ του οποίου τη φετινή σεζόν γεννούν πολλές προσδοκίες για το μέλλον.

Ένα χαρακτηριστικό που εκτιμούν οι επιτελείς της Ρεάλ στον Ισπανό άσο, είναι η άκαμπτη υπομονή που έδειξε κατά την περίοδο παραγκωνισμού του, κάτι που δεν συνέβη με τον Χάμες, με αποτέλεσμα να εκπέσει στα μάτια τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα