Προσοχή απ’ τη σκόνη! Ο καιρός μέχρι την Παρασκευή

Ασθενής ψηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τη Μετεωρολογική Υπηρεσία μέχρι την Παρασκευή.

Το απόγευµα θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Στην ατµόσφαιρα παροδικά θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, γενικά µέτριοι 4 µποφόρ, ενώ στα νότια παράλια ισχυροί 5 και αρχικά παροδικά µέχρι πολύ ισχυροί 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη

και στα προσήνεµα ταραγµένη.

Απόψε, θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό, στα βόρεια παράλια όπως και στα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 16 στα υπόλοιπα παράλια.

Αύριο θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες ψηλές νεφώσεις, ενώ στην ατµόσφαιρα αναµένεται να παρατηρείται και σκόνη. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 29 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και στους 25 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Στην ατµόσφαιρα αρχικά θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

Την Πέµπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος µε την θερµοκρασία να σηµειώνει πτώση την Πέµπτη, και να παραµένει στα ίδια επίπεδα την Παρασκευή.
Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα