"Έσκασε" τώρα: Αλλάζει η ποινή του Ολυμπιακού!

11:58 8/5/2017 - Πηγή: Pagenews

Απόφαση που θα σηκώσει θύελλα συζητήσεων και αντιδράσεων υπήρξε πριν από λίγο και αφορά την υπόθεση του Ολυμπιακού και όσων έγιναν στο ματς με την ΑΕΚ.

Κι αυτό γιατί η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έριξε την τιμωρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε μία αγωνιστική και χρηματικό πρόστιμο 95.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα

η ΠΕ της Ομοσπονδίας απήλλαξε τους "ερυθρόλευκους" για το άρθρο 29 σχετικά με την επίθεση στον παρατηρητή Λασκαράκη, ενώ για τα εκτεταμένα επεισόδια όπου αρχικά είχαν επιβληθεί 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 120.000 ευρώ, η ποινή έπεσε μόνο σε χρηματικό πρόστιμο (95.000 ευρώ).

Σε ό,τι αφορά την ποινή μίας αγωνιστικής χωρίς κόσμο, επιβλήθηκε για τον τραμπουκισμό στον διαιτητή της συνάντησης.

Οι Ερυθρόλευκοι είχαν τιμωρηθεί πρωτόδικα με τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 150.000 ευρώ πρόστιμο για όσα έγιναν μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.

Θυμίζουμε ότι οι Πειραιώτες είχαν ασκήσει έφεση για μείωση της ποινής, ενώ με την σειρά του ο ΠΑΟΚ είχε κάνει το ίδιο ζητώντας να αφαιρεθούν έξι βαθμοί από τον Ολυμπιακό, έχοντας έννομο συμφέρον στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Keywords
Αναζητήσεις
ριβερ πλειτ
Τυχαία Θέματα