Προκρίσεις «θρίλερ»!

Για Μάντσεστερ, Άγιαξ και ... Πέρασε με ισοπαλία η Θέλτα
Τεράστια πρόκριση στους ημιτελικούς του Europa League, με βάση την εξέλιξη του ματς, πήρε ο Άγιαξ στο Γκελζενκίρχεν απέναντι στη Σάλκε, αν και ηττήθηκε με 1-3 στην παράταση. Το έξτρα ημίωρο χρειάστηκε και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να πάρει το «εισιτήριο» για την τετράδα, με 2-1, επί της Άντερλεχτ.

Αν και η Σάλκε μέσα σε 4 λεπτά ισοφάρισε το σκορ της ήττας της στο Άμστερνταμ (2-0), τελικά ο Άγιαξ ήταν αυτός που «χαμογέλασε» στο φινάλε.

Ο Αίαντας, αν κι έμεινε με 10 παίκτες στο 80' από την αποβολή του Φέλτμαν και δέχτηκε τρίτο γκολ στην παράταση, κατάφερε εννέα λεπτά πριν από το φινάλε του επιπλέον χρόνου να σκοράρει με τον Καλιγκιούρι και να πάρει τη μεγάλη πρόκριση.

Ο νεαρός Ράσφορντ «καθάρισε» για τη Γιουνάιτεντ στην παράταση και με το γκολ που πέτυχε έστειλε στους «4» τους «μπέμπηδες». Μετά το 1-1 στις Βρυξέλλες με την Άντερλεχτ οι «κόκκινοι διάβολοι» επιβλήθηκαν 2-1 στο «Ολντ Τράφορντ» και βρίσκονται δύο βήματα μακριά από την εκπλήρωση του βασικού εφετινού τους στόχου, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τροπαίου.

Προκρίθηκε με ισοπαλία η Θέλτα
Το «εύθραυστο» 3-2 στο Βίγκο αποδείχθηκε αρκετό για τη Θέλτα να προκριθεί στους ημιτελικούς του Europa League. Η ισπανική ομάδα απέσπασε 1-1 στην «Κρίσταλ Αρένα» της Γκενκ στη σημερινή ρεβάνς και θα βρεθεί στην κλήρωση της τετράδας που θα γίνει στη Νιόν. Το γκολ του Σίστο στο 63' έδωσε προβάδισμα στη Θέλτα, οι Βέλγοι απάντησαν 4 λεπτά αργότερα με τον Τροσάρ, προσπάθησαν για ένα ακόμη γκολ που θα τους έδινε το «εισιτήριο», αλλά δεν τα κατάφεραν.

Επική πρόκριση στα πέναλτι η Λιόν
Ακόμη εκτελούν πέναλτι, Μπεσίκτας και Λιόν, στη ρεβάνς του 2-1 υπέρ των Γάλλων για τους προημιτελικούς του Europa League. Τελικά οι Γάλλοι αποδείχθηκαν πιο τυχεροί και πιο ψύχραιμοι στη «ρώσικη ρουλέτα» και με 7-6 πήραν το «εισιτήριο» για την τετράδα της διοργάνωσης. Η Μπεσίκτας ανέτρεψε το σκορ του πρώτου αγώνα, έστειλε το ματς στην παράταση, αλλά στα πέναλτι οι Τόντιτς και Μίτροβιτς αστόχησαν και η πλάστιγγα έγειρε υπέρ των «λιονέ» που είδαν τον Ζαλέ να αστοχεί, αλλά ο Γκοναλόν ήταν αυτός που έστειλε την ομάδα του στη σημερινή κλήρωση της Νιόν.

Σοκαριστικός τραυματισμός !
Το πόδι του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς γύρισε ανάποδα μετά από ένα στραβοπάτημα στο τέλος του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άντερλεχτ και πλέον εκφράζονται φόβοι για τεράστια ζημιά, που μπορεί να του κοστίσει ακόμα και το υπόλοιπο της καριέρας!

Tα αποτελέσματα:
Μάντσεστερ Γ.-Άντερλεχτ 2-1
10' Μχιταριάν, 107' Ράσφορντ - 32' Χανί
Γκενκ-Θέλτα 1-1
67' Τροσάρ - 63' Σίστο
Σάλκε-Άγιαξ 3-1
53' Γκορέτσκα, 56' Μπουργκστάλερ, 101' Καλιγκιούρι - 111' Βιεργκέβερ

Keywords
Τυχαία Θέματα