Το τελευταίο ευρωπαϊκό ματς για Λαμ και Αλόνσο

ΜΠΑΓΕΡΝ
Το όνειρο των Τσάμπι Αλόνσο και Φίλιπ Λαμ για μία τελευταία ευρωπαϊκή εμφάνιση σε τελικό Champions League δεν έγινε πραγματικότητα. Η φιλοδοξία των δύο σπουδαίων παικτών της Μπάγερν να συνδυάσουν το «αντίο» στην τεράστια καριέρα τους με το να βρεθούν στο «Μιλένιουμ» του Κάρντιφ στις 2 Ιουνίου δεν κατέστη

δυνατό να υλοποιηθεί, μετά τον αποκλεισμό της ομάδας τους στους προημιτελικούς το βράδυ της περασμένης Τρίτης από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το ματς στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» έμελλε να ήταν το τελευταίο τους σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

«Είναι πολύ απογοητευτικό, για μένα προσωπικά, έπειτα από τόσα χρόνια στο Champions League», τόνισε ο 33χρονος Λαμ. Σε αντίθεση με το 2014, όταν ολοκλήρωσε τη διεθνή του καριέρα κατακτώντας με τη Γερμανία το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία, το 2017 ο αρχηγός της Μπάγερν δεν θα κλείσει την καριέρα του βλέποντας τα βεγγαλικά στο Κάρντιφ.

Ο Τσάμπι Αλόνσο μπορεί να υπερηφανεύεται για τα 119 ευρωπαϊκά ματς, κάνοντας την τελευταία του εμφάνιση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Γηραιάς Ηπείρου στη Μαδρίτη, όπου «υπηρέτησε» τη «Βασίλισσα» για 5 χρόνια. «Προς το παρόν είναι σκληρό, είμαστε απογοητευμένοι, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο», παραδέχθηκε ο Αλόνσο, ο οποίος κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο το 2005 με τη φανέλα της Λίβερπουλ και με τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2014.

Keywords
Τυχαία Θέματα