«Προκάλεσαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού»

Τη δική του εκδοχή για τα επεισόδια στο «Γ. Καραϊσκάκης» έδωσε ο πρόεδρος του συνδέσμου φίλων Μπάγερν στη Θεσσαλονίκη.

Για δυο διαφορετικά περιστατικά κάνει λόγο ο Ηλίας Γεωργιάδης, πρόεδρος του συνδέσμου φίλων Μπάγερν στη Θεσσαλονίκη. Όπως τόνισε στις δηλώσεις του στον «ARENA FM», δεν έχει καμία σχέση το θέμα του πανό με το θέμα των επεισοδίων. Όπως τόνισε το ξύλο έπεσε σε διαφορετική θύρα ενώ παράλληλα

αποκάλυψε πως η Μπάγερν ζητάει εξηγήσεις από τη λέσχη της Θεσσαλονίκης για τα περιστατικά.

«Το πανό από τη μια και το ξύλο που έπεφτε στη διπλανή θύρα ήταν δυο διαφορετικά περιστατικά. Έγιναν δυο διαφορετικά πράγματα. Κάποιος τα συνδύασε χωρίς λόγο», είπε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το θέμα του πανό ήταν ενδοοικογενειακό. Μας είπαν οι Αθηναίοι οπαδοί της Μπάγερν ότι ήταν μεγάλο το πανό της Θεσσαλονίκης και ενοχλούσε».

Επίσης, σχολίασε: «Από το ’94 είμαστε αναγνωρισμένος σύνδεσμος. Ταυτόχρονα οι Γερμανοί οπαδοί δέχτηκαν πρόκληση με αντικείμενα από οπαδούς του Ολυμπιακού και οι αστυνομία επιτέθηκε στους οπαδούς της Μπάγερν».

Ενώ, τέλος, ανέφερε: «Τώρα έχουμε εμείς πρόβλημα με τους ανθρώπους της Μπάγερν. Μας ζητούν εξηγήσεις. Ήμασταν μαντρωμένοι και δεχτήκαμε επίθεση. Είχαμε δυο-τρία… ανοιγμένα κεφάλια. Μας πέταξαν κοντάρια από σημαίες και αναπτήρες».

Keywords
Τυχαία Θέματα