Πρώην ασθενής εισέβαλε στην Ψυχ. Κλινική και τα έσπασε όλα

Στιγμές έντασης και ανησυχίας χθες βράδυ στην Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Όπως αναφέρουν ασφαλείς πηγές στο Sigmalive, σε ανύποπτο χρόνο το βράδυ της Τρίτης, πρώην ασθενής της Ψυχιατρικής Κλινικής εισέβαλε στο κτίριο και ως μαινόμενος ταύρος άρχισε να σπάει ό,τι έβρισκε μπροστά του.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, στο κτίριο της Ψυχιατρικής Κλινικής προκλήθηκαν υλικές ζημιές, που αφορούν κυρίως σε σπάσιμο τζαμιών.

Όπως πληροφορούμαστε,

ο πολίτης – πρώην ασθενής της Ψυχιατρικής Κλινικής – καθώς εκτόξευε αντικείμενα, φώναζε ότι το αίτημά του είναι να παραμείνει στην Κλινική και πάλι ως ασθενής και να του παρασχεθεί ιατρική φροντίδα.

Άμεσα, το προσωπικό της Ψυχιατρικής Κλινικής κάλεσε την Αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν στο σημείο και κατάφεραν εντός λίγων λεπτών να απομακρύνουν τον άνδρα από την Ψυχιατρική Κλινική.

Σύμφωνα με τις αποκαλυπτικές πληροφορίες του Sigmalive, εναντίον του άνδρα δεν ανοίχτηκε σχετική υπόθεση από την Αστυνομία.

Πάντως, στο προσωπικό της Ψυχιατρικής Κλινικής επικρατεί και σήμερα έντονη ανησυχία για παρόμοια περιστατικά που λαμβάνουν χώρα και μέτρα προστασίας που θα πρέπει να ληφθούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα