Πρόεδρος ΣΥΚΑΛΑ: Η χώρα κυβερνάται από... εξωγήινους

«Το αβίαστο συμπέρασμά μου, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, είναι ότι η χώρα μας τα τελευταία οκτώμισι χρόνια διοικείται, εποπτεύεται και κυβερνάται από εξωγήινους», δήλωσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Καταθετών Λαϊκής (ΣΥΚΑΛΑ) Άδωνης Παπακωνταντίνου, ο οποίος παρευρέθηκε στη συνεδρία της Επιτροπής Θεσμών, όπου συνεχίζεται η συζήτηση για τη λειτουργία των θεσμών του χρηματοπιστωτικού συστήματος, παρουσία του πρώην Διοικητή της ΚΤ, Αθανάσιου Ορφανίδη.

«Στην Κύπρο επήλθε σχεδόν η συντέλεια του κόσμου το 2013 για τους πολίτες και

με το τι ακούμε μέχρι στιγμής είναι ότι κανένας δεν φταίει. Ο ένας κατηγορεί τον άλλο, οι κυβερνώντες τους άλλους κυβερνώντες ή την ΚΤ ή την ΕΚΤ», είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου.

Ορισμένοι, συνέχισε, «προσπαθούν να προστατεύσουν τους ημέτερους και να εκθέσουν τους Υμετέρους και η αντίθετη πλευρά κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα».

Φαίνεται, είπε, «ότι υπάρχει παραδοχή ότι υπήρξαν λάθη, παραλείψεις και εγκλήματα».

«Δεν έχουμε ακούσει κανένα μέχρι στιγμής να μιλά για το πώς στο μέλλον θα αποκατασταθούν και θα προστατευθούν οι πολίτες οι οποίοι στο τέλος της ημέρας έχουν πληρώσει αυτό το πολύ μεγάλο τίμημα», πρόσθεσε.

Το θετικό στοιχείο, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΣΥΚΑΛΑ, «είναι ότι με όλες αυτές τις δηλώσεις και τις κατηγορίες όταν θα πάμε στο δικαστήριο, που φαίνεται ότι η δικάσιμος πλησιάζει, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μη χρειαστούμε μάρτυρες διότι εν τω μεταξύ θα έχουν βγάλει στη φόρα οι μεν για τους δε και οι δε για τους μεν».

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα