Πρ.ΔΗΚΟ: Ελάτε να αποδυναμώσουμε το δικομματισμό ΔΗΣΥ–ΑΚΕΛ

Ελάτε να πάρουμε την Κύπρο Μπροστά.Να διεκδικήσουμε σωστή λύση. Να πετύχουμε ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας με κοινωνική συνοχή. Να επιβάλλουμε διαφάνεια και λογοδοσία στη δημόσια ζωή. Να αποκαταστήσουμε αδικίες. Να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη.

Για να γίνουν πράξη όλα αυτά, πρέπει, με την ψήφο μας στις 22 Μαΐου, να αποδυναμώσουμε το δικομματισμό ΔΗΣΥ – ΑΚΕΛ,

επεσήμανε μετά την υποβολή των υποψηφιοτήτων για τις βουλευτικές εκλογές στην Επαρχία Λευκωσίας, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

"Για να πάει η Κύπρος Μπροστά χρειάζεται ισχυρό Κέντρο. Για να υπάρξει ισχυρό Κέντρο, χρειάζεται ενισχυμένο Δημοκρατικό Κόμμα. Για να συνεχίσουμε τον ρυθμιστικό, αποφασιστικό, πρωταγωνιστικό ρόλο στα πολιτικά πράγματα. Για να βάλουμε φραγμό σε ακραίες λογικές στην οικονομία, όπως αυτές που έφεραν την κρίση, αλλά και όπως αυτές που υπολογίζουν τα δημοσιονομικά μεγέθη περισσότερο από τους ανθρώπους. Για να βάλουμε φραγμό σε επικίνδυνες επιλογές στο Κυπριακό, που οδηγούν σε συνεχείς υποχωρήσεις, σε αναβάθμιση του ψευδοκράτους, σε λύση βασισμένη στις πρόνοιες του σχεδίου Ανάν", επεσήμανε ο Νικόλας Παπαδόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα