Πώς θα είναι ο καιρός μέχρι και την Παρασκευή

Συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες θα είναι ο καιρός απόψε. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να χιονίσει.

Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να χιονίσει.

Το απόγευμα αναμένονται

μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, μέτριοι 4 μποφόρ αλλά το απόγευμα στα προσήνεμα, ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες. Στα ορεινά και ημιορεινά θα χιονίσει. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, μέτριοι 4 και παροδικά στα προσήνεμα, ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη αλλά στα δυτικά και βόρεια θα είναι κυματώδης.

Την Τετάρτη αναμένονται αρχικά τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες ενώ στα ορεινά και ημιορεινά αναμένεται να χιονίσει. Σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενίσουν σημαντικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών ενώ στα ορεινά πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα