Πως σχολιάζουν τα διεθνή ΜΜΕ το προβάδισμα του ΟΧΙ

Το προβάδισμα του ΟΧΙ με μικρή όμως διαφορά από το ΝΑΙ σχολιάζουν τα διεθνή ΜΜΕ, σύμφωνα πάντα με δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας αμέσως αφού έκλεισαν οι κάλπες.

Τη μικρή η διαφορά στο ελληνικό δημοψήφισμα

σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις σχολιάζει ο Guardian.

Live results: follow the outcome of the Greek referendum vote by vote http://t.co/vKV1Bw1Ptp #greece pic.twitter.com/CigVf7sRC5

— The Guardian (@guardian) July 5, 2015

Στη μικρή διαφορά του ΝΑΙ με το ΟΧΙ εστιάζει και το BBC τονίζοντας την κρισιμότητα της σημερινής ψήφου που πιθανώς να καθορίσει το μέλλον ολόκληρης της χώρας.

Polls have now closed in the Greek bailout referendum. Continuing coverage here: http://t.co/quAwb6dbwh #Greferendum pic.twitter.com/MK0MgKWZNT

BBC Breaking News (@BBCBreaking) July 5, 2015

"Οι δημοσκοπήσεις της τελευταίας στιγμής δείχνουν ότι το αποτέλεσμα θα κριθεί σε οριακή διαφορά, παρόλο που περισσότεροι από το 70% των ψηφοφόρων θεωρούν πως η χώρα πρέπει να μείνει πάσει θυσία στο ευρώ" γράφει το CNN.

Για αμυδρή νίκη του ΟΧΙ σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις κάνει λόγο το Bloomberg, επισημαίνοντας πως οι Έλληνες είναι γεμάτοι αβεβαιότητα και διχασμένοι για τη μοίρα της χώρας τους.

Τo OXI προηγείται στο δημοψήφισμα, γράφει η γερμανική εφημερίδα Die Welt επικαλούμενη τις εκτιμήσεις του αποτελέσματος. Η εφημερίδα επισημαίνει ότι η διαφορά από το ΝΑΙ είναι μικρή.

Keywords
Τυχαία Θέματα