Ομόνοια: Χρειάζεται το γκολ…χρειάζεται και προσοχή

Για να μπορέσει η Ομόνοια να πετύχει τον στόχο της που δεν είναι άλλος από τη νίκη-πρόκριση στον επόμενο γύρο θα πρέπει να παρουσιαστεί καλύτερη απ’ ότι στον πρώτο αγώνα.

Ήδη ο προπονητής της ομάδας Κώστας Καϊάφας έκανε τις συστάσεις του, στους ποδοσφαιριστές μετά και την εικόνα που είχαν κόντρα στην Μπατούμι. Η ήττα μπορεί να πει κάποιος πως ήταν φυσιολογική κατάληξη ωστόσο και πάλι βγαίνει το αίσθημα πως μόνο αν αυτοκτονήσει η Ομόνοια θα μείνει εκτός συνέχειας.

Για να μην γίνει αυτό θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές του Κύπριου τεχνικού να παρουσιαστούν

πιο σοβαροί και πιο συγκεντρωμένοι στον επαναληπτικό και να ανατρέψουν τα δεδομένα προκειμένου να πάρουν την πρόκριση.

Είναι δεδομένο πως στην ενδεκάδα θα δούμε νέα πρόσωπα όπως οι Σιέρινταν και Μαργκάσα ενώ θέση διεκδικούν επίσης οι Κίρμ και Παναγή. Ο Ιρλανδός επιθετικός δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου στον πρώτο αγώνα, και τώρα θα κληθεί να αγωνιστεί.

Αφού η Ομόνοια θα παραταχθεί με επιθετικές διαθέσεις τότε η παρουσία του νέου αποκτήματος θεωρείται αναγκαία. Όσο αφορά στον Μαργκάσα ο οποίος μπήκε αλλαγή στον πρώτο αγώνα, θα βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα αφού είναι απόλυτα έτοιμος. Αλλαγή ίσως προκύψει και στον άσο με τον Παναγή να παίρνει τη θέση του Αντώνη Γιωργαλλίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα