Πορεία στη μνήμη του 17χρονου Κριστιάν Χαριλάου

Πορεία στην μνήμη του 17χρονου Κριστιάν Χαριλάου, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, στην παραλιακή λεωφόρο Κάτω Πάφου –Κόλπου των Κοραλίων, το βράδυ της Τετάρτης, πραγματοποιούν σήμερα στις 14:30 συμμαθητές και φίλοι του.

Η πορεία θα ξεκινήσει από την Κάτω Πάφο και θα τερματίσει στην περιοχή όπου ο άτυχος νέος έχασε την ζωή του, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους του.

Η τροχαία σύγκρουση, συνέβη στις 9 το βράδυ της Τετάρτης, στη λεωφόρο Χρυσονέρας, στην

Κισσόνεργα, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με το μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο 17χρονος Κριστιάν.

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Εναντίον του 23χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Από τις εξετάσεις της Τροχαίας Πάφου διαφάνηκε πως ο ρωσικής καταγωγής οδηγός του πολυτελούς οχήματος, που ενεπλάκη στο δυστύχημα, μόνιμος κάτοικος Κύπρου, σε κάποιο σημείο του δρόμου επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό του να συγκρουστεί μετωπικά με την μοτοσικλέτα του 17χρονου.

Ο 23χρονος προσήχθη χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε εναντίον διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών.

Ο υπεύθυνος της Τροχαίας Πάφου, Ζήνων Ψαθίτης, δήλωσε πως αιτία του θανατηφόρου δυστυχήματος είναι η υπερβολική ταχύτητα.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα