«Ποιότητα στην ομάδα υπάρχει και είναι θέμα χρόνου»

Στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.apollon.com.cy μίλησε ο Βραζιλιάνος μέσος Άλεξ Ντα Σίλβα τόσο για τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα όσο και για τον επικείμενο αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Εθνικό στο Τσίρειο Στάδιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου άσσου:

«Αντιλαμβανόμαστε την στενοχώρια του κόσμου για τα δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα κόντρα σε ΕΝΠ και Νέα Σαλαμίνα, ωστόσο θα πρέπει να γνωρίζει το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας ότι είμαστε μια

καινούργια ομάδα η οποία θέλει το χρόνο της. Γνωρίζω πως δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες, και πρέπει μέσα από τις προπονήσεις να δουλέψουμε σκληρά για να αποκτήσουμε ομοιογένεια αλλά και ισορροπία σαν ομάδα. Είμαστε ακόμη στην αρχή της περιόδου έχοντας πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Τα -3 από την κορυφή δεν λέει απολύτως τίποτα αυτή τη στιγμή. Πρέπει άμεσα να ανεβάσουμε την απόδοση μας και να παρουσιαστούμε πολύ πιο ανταγωνιστικοί»…ανέφερε αρχικά ο Άλεξ Ντα Σίλβα και συνέχισε αναφερόμενος στον επικείμενο αγώνα με τον Εθνικό στη Λεμεσό:

« Δεν θα είναι εύκολος αγώνας, αλλά αγωνιζόμαστε στην έδρα μας μπροστά στο δικό μας κοινό και πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε για να παραμείνουμε σε απόσταση βολής. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να φτάσουμε στο στόχο μας»

Όσο αφορά τις δικές τις φιλοδοξίες αγωνιζόμενος με την κυανόλευκη φανέλα τόνισε:

« Αισθάνομαι πλέον πανέτοιμος να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα. Έχω αρκετή διάθεση για να αποδώσω κάλο ποδόσφαιρο και να δώσουμε όλοι μαζί χαρές στον κόσμο μας. Ποιότητα στην ομάδα υπάρχει και είναι θέμα χρόνου να αποκτηθεί η απαραίτητη ομοιογένεια και να παρουσιάσουμε το καλό αγωνιστικό μας πρόσωπο»

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ

Keywords
Τυχαία Θέματα