Ποιο ντέρμπι; Το έκανε(3-0 ) περίπατο η Σίτι(VIDEO)

Σε περίπατο μετέτρεψε τη μονομαχία με την Τσέλσι η Μάντσεστερ Σίτι, αφού επιβλήθηκε 3-0 στο "Έτιχαντ", πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμες αναμετρήσεις της Premier League και έδειξε τα δόντια της για την εφετινή σεζόν.



Ο Σέρχιο Αγκουέρο επέστρεψε στο αρχικό σχήμα της Μάντσεστερ Σίτι αντικαθιστώντας τον Βιλφρίντ Μπονί, ενώ όσον αφορά την Τσέλσι, ο Άσμιρ Μπέγκοβιτς πήρε τη θέση του τιμωρημένου Τιμπό Κουρτουά κάτω από τα γκολπόστ και ο Ραμίρες κλήθηκε να καλύψει το κενό του τραυματία

Οσκάρ.

Τέσσερις ευκαιρίες σε 21 λεπτά κατέγραψε ο Αγκουέρο, ο οποίος στις τρεις πρώτες περιπτώσεις νικήθηκε από τον σπουδαίο Μπέγκοβιτς και στην τέταρτη η προβολή του πέρασε ελάχιστα εκατοστά δίπλα από το δεξί δοκάρι των πρωταθλητών.

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν εμφανώς ανώτερη από την Τσέλσι στο πρώτο ημίχρονο και δίκαια πήρε το προβάδισμα στο 31ο λεπτό με συρτό πλασέ του Αγκουέρο, έπειτα από πάσα του Νταβίντ Σίλβα και συμβολή του Γιάγια Τουρέ, ενώ στο 44ο ο Ελιακίμ Μανγκαλά έχασε κλασική ευκαιρία για το 2-0.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έβγαλε αλλαγή τον Τζον Τέρι για πρώτη φορά έπειτα από 177 ματς πρωταθλήματος, ενώ οι "μπλε" κέρδισαν κάποια μέτρα στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου μέρους, το οποίο επεφύλασσε πολλές στιγμές έντασης και ουκ ολίγες διακοπές λόγω φάουλ.

Η αμφισβητούμενη φάση του αγώνα καταγράφηκε στο 50ό λεπτό, όταν ο Ραμίρες παραβίασε την εστία του Τζο Χαρτ, αλλά δεν χρίστηκε σκόρερ επειδή ο βοηθός τον υπέδειξε σε θέση οφσάιντ (πολύ δύσκολη απόφαση).

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι φρέσκαρε τη μεσαία γραμμή του βάζοντας τον Σαμίρ Νασρί αντί του Χεσούς Νάβας, ενώ ο Μουρίνιο έριξε στη μάχη τον Χουάν Κουαδράδο αντικαθιστώντας τον Ραμίρες.

Η Τσέλσι έχασε μόλις μία κλασική ευκαιρία για την ισοφάριση (στο 70ό λεπτό με τον Εντέν Αζάρ) και στο 79ο ο Μουρίνιο έπαιξε το τελευταίο του χαρτί (Ρανταμέλ Φαλκάο αντί Γουίλιαν), τη στιγμή που ο Πελεγκρίνι έβγαζε εξτρέμ (Ραχίμ Στέρλινγκ) για να βάλει αμυντικό (Μάρτιν Ντεμιτσέλις).

Δευτερόλεπτα αργότερα, ο κορυφαίος του αγώνα Αλεξάνταρ Κολάροφ εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Βενσάν Κομπανί διπλασίασε το προβάδισμα της Σίτι (σ.σ. είχε σκοράρει και στο ματς της 1ης αγωνιστικής με την Γουέστ Μπρομ), ενώ στο 85' ο Φερναντίνιο έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με διαγώνιο σουτ.

Οι συνθέσεις

Μάντσεστερ Σίτι (4-2-3-1): Χαρτ, Σανιά, Κομπανί, Μανγκαλά, Κολάροφ, Τουρέ, Φερναντίνιο, Νάβας (65' Νασρί), Σίλβα, Στέρλινγκ (79' Ντεμιτσέλις), Αγκουέρο (83' Μπονί).

Τσέλσι (4-2-3-1): Μπέγκοβιτς, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι (46' Ζουμά), Αθπιλικουέτα, Ραμίρες (64' Κουαδράδο), Μάτιτς, Γουίλιαν (79' Φαλκάο), Φάμπρεγας, Αζάρ, Ντιέγκο Κόστα.

Keywords
Τυχαία Θέματα