ΠΟΑΠ: Παρουσία 3.000 περίπου θεατών η φιέστα

H Παγκύπρια Ομοσπονδία Ακαδημιών Ποδοσφαίρου (ΠΟΑΠ) διοργάνωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τη Φιέστα των Ακαδημιών ποδοσφαίρου, την μεγάλη γιορτή των μικρών πρωταγωνιστών των γηπέδων. Η φετινή Φιέστα ήταν σαφώς αναβαθμισμένη και πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό γήπεδο του ΓΣΠ παρουσία 3.000 περίπου θεατών. O αγωνιστικός χώρος του ΓΣΠ πλημμύρησε από νεαρά βλαστάρια, απολαμβάνοντας το απόγευμά τους. Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του ΚΟΑ.

Στο χαιρετισμό της, η Πρόεδρος του ΚΟΑ Κλέα Παπαέλληνα Χατζηστεφάνου συνεχάρη την ΠΟΑΠ για το έργο που επιτελεί. Εξάλλου, η πρέσβειρα του Fair Play, Χρυσταλλένη Τρικωμίτη στην ομιλία της στάθηκε στη σημασία του «ευ αγωνίζεσθαι».

Η συμμετοχή στη Φιέστα των Ακαδημιών ήταν πραγματικά εντυπωσιακή. Παρέλασαν 25 συνολικά Ακαδημίες ποδοσφαίρου (περίπου 2000 παιδιά).

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε μεταξύ άλλων:

• Παρέλαση όλων των Ακαδημιών και των μικρών ποδοσφαιριστών τους.

• Βράβευση των τριών πρώτων ομάδων ανά ηλικία και επαρχία (Λευκωσία και Λεμεσός).

• Επιδείξεις ποδοσφαιρικής δεξιοτεχνίας, χορευτικό πρόγραμμα, ψυχαγωγικά παιχνίδια και αγώνας μεταξύ προπονητών Λευκωσίας-Λεμεσού.

Ευχαριστούμε θερμά το Μέγα Χορηγό μας Φούρνοι Ζορπάς, το Χρυσό Χορηγό μας Ιδιωτική Ελληνική Σχολή Φόρουμ ως επίσης και τους υπόλοιπους υποστηρικτές μας πού είναι τα ποτά Green Time Iced Tea και ο καφές Mr. Brown, οι αθλητικές εταιρείες Uhlsport, Prive Sports και Vandex (χορηγός επάθλων), τα βιβλιοπωλεία Πάργα και το χορηγό επικοινωνίας ALFA SPORTS TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα