Πλαστική χειρουργική: Mύθοι και πραγματικότητες

Διάλεξη με θέμα τη σχέση της πλαστικής χειρουργικής με τη διαιτολογία-διατροφολογία, πραγματοποιείται απόψε στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας από τις 6-8 το βράδυ.

Η καινοτόμα διάλεξη, που θα είναι ανοιχτή για το κοινό, θα γίνει στο αμφιθέατρο «RED» και στόχο έχει την ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας καθώς και του κοινού στο θέμα της υγείας αλλά και της εμφάνισης μας, που έχει να κάνει με την απώλεια βάρους.

Η διάλεξη διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου και το πρόγραμμα Διατροφής του

Πανεπιστημίου Λευκωσίας με θέμα: «Πλαστική Χειρουργική: Μύθοι &Πραγματικότητες, σχέση της Διαιτολογίας &της Πλαστικής Χειρουργικής».

Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο διάσημος Πλαστικός Χειρουργός Δρ. Χάρης Ζαβρίδης, ο οποίος θα εξηγήσει τη νέα μέθοδο αδυνατίσματος με τα άριστα αποτελέσματα για το σώμα.

Η εκδήλωση είναι μέρος της βδομάδας εκστρατείας και ενημέρωσης του κοινού και των επαγγελματιών υγείας, που είναι αφιερωμένη στη διατροφή.

Η διάλεξη θα συμπεριλάβει και εργαστήρια, και το κοινό και οι επαγγελματίες θα λάβουν στο τέλος της παρουσίασης πιστοποιητικό συμμετοχής και παρακολούθησης. Οι επαγγελματίες υγείας θα λάβουν επίσης και δύο μόρια συνεχιζόμενης διαιτολογικής εκπαίδευσης από CDR.

Ερωτηθείσα η πρόεδρος των διαιτολόγων-διατροφολόγων Κύπρου Ελένη Ανδρέου πόσο συχνός είναι ο συνδυασμός των δύο (Πλαστικών Χειρουργών και Διατροφολόγων) και κατά πόσο έχουμε θετικά αποτελέσματα, απάντησε:

Ο συνδυασμός των δύο επαγγελματιών υγείας, είναι μια καινούργια τακτική και χρησιμοποιείται πάρα πολλές φορές με βάση αποτελέσματα και από χώρες του εξωτερικού που το χρησιμοποιούν εδώ και καιρό στο εξωτερικό με άριστα αποτελέσματα.

Αν ένα άτομο χρειαστεί να χάσει πολλά κιλά λόγω υγείας ή και για αισθητικούς λόγους, τότε θα υπάρξει χαλάρωση και καταστροφή του κολλαγόνου. Αυτός ο δερματικός ιστός θα χρειαστεί άμεσα την Πλαστική Χειρουργική. Αν αυτό γίνει σε άτομο που είναι παχύσαρκο, τότε το άτομο θα πρέπει να ακολουθήσει μια σωστή διατροφή και για καλύτερο αποτέλεσμα.

Όπως είπε η κυρία Ανδρέου, ο γιατρός Ζαβρίδης θα αναφερθεί και στις νέες μεθόδους που χρησιμοποιούνται από το κοινό, όπως η κρυολιπόλυση, και το πόσο αποτελεσματική θα είναι ή πόσο θα βοηθήσει η διατροφή και τι αντίκτυπο θα έχουμε στην υγεία μας.

Να υπενθυμίσουμε πως η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό και τους επαγγελματίες υγείας και η είσοδος είναι δωρεάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα