Αντρέας Μακρής: Το παρασκήνιο της μεταγραφής

Θόρυβο δημιούργησε η απόκτηση του Αντρέα Μακρή από τον ΑΠΟΕΛ. Μέχρι σήμερα, στα ποδοσφαιρικά στέκια συζητιέται η μεταγραφή του διεθνούς Κύπριου μεσοεπιθετικού, με τις απόψεις να διίστανται. Πολλοί επικαλούνται τις πρόσφατες δηλώσεις του Μακρή, που δήλωνε ότι τον πρώτο λόγο θα έχει η Ανόρθωση σε ενδεχόμενο επιστροφής του στην Κύπρο.

Στο ποδόσφαιρο και γενικότερα στη ζωή, πολλά πράγματα είναι απρόβλεπτα και ακόμα περισσότερα τα οποία θεωρούνται δεδομένα,

αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η περίπτωση του Μακρή. Ο ποδοσφαιριστής μπορεί να είπε εκείνα που είπε, ωστόσο η ουσία είναι ότι για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ντυμένος στα γαλαζοκίτρινα.

Πώς προέκυψε, όμως, το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον ποδοσφαιριστή; Το www.sigmalive.com έχει τις πληροφορίες και σας τις παρουσιάζει.

Στον γάμο του Γιώργου Μερκή, ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης συναντήθηκε με τον πατέρα του Μακρή (υπήρξε συμπαίχτης με τον πατέρα του γαμπρού) και του εξέφρασε το ενδιαφέρον των πρωταθλητών για τον ποδοσφαιριστή. Ο κ. Μακρής έμεινε προ εκπλήξεως και δεν μπορούσε να απαντήσει επί της ουσίας, όμως, βοήθησε και παρέπεμψε τον κ. Πετρίδη στον εκπρόσωπο του γιου του.

Τα υπόλοιπα γνωστά!

Keywords
Τυχαία Θέματα