Πήρε ό,τι έδωσε η «κυρία»

ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Προβληματική εμφάνιση και δίκαιη ήττα για την Ανόρθωση, η οποία κάνει στροφή στο Κύπελλο

Η πρώτη ήττα για την Ανόρθωση (εντός γηπέδου) είναι πλέον γεγονός. Το στραβοπάτημα με τον Ερμή είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί στην 3η θέση της βαθμολογίας με 45 βαθμούς, στη δυσκολότερη περίοδο του πρωταθλήματος, καθώς οι αγώνες λιγοστεύουν μέχρι τη λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα, όπως επίσης λιγοστεύουν και τα περιθώρια για σμίκρυνση της διαφοράς.

Η «κυρία» το Σάββατο ό,τι έδωσε στον αγωνιστικό

χώρο πήρε. Προβληματική σε πολλούς τομείς, χωρίς ουσία και ακίνδυνη. Οι ποδοσφαιριστές του Αντρέ Πάους πραγματοποίησαν ακόμη μια μέτρια εμφάνιση. Σε αρκετούς αγώνες είχε τέτοια εικόνα, αλλά εύρισκε τους τρόπους να παίρνει την ουσία. Απέναντι στον Ερμή, τρόποι δεν υπήρχαν. Το οποίο πλάνο εφάρμοζε σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ο Αντρέ Πάους στις προπονήσεις, ποτέ δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο.

Προβλήματα στην αμυντική λειτουργία, προβλήματα στην ανάπτυξη, ακίνδυνη στην επίθεση. Η Ανόρθωση πλήρωσε την κακή της εικόνα στο α' ημίχρονο. Δεν είναι η πρώτη φορά που παρουσίαζει τέτοια εικόνα, όμως το καλό της πρόσωπο του β' ημιχρόνου, όπως έχει πράξει σε πολλούς αγώνες, δεν το παρουσίασε με τον Ερμή. Μια ομάδα όπως την Ανόρθωση με πολύ ποιοτικότερο έμψυχο υλικό εγκλωβίστηκε από την υποδεέστερη ομάδα του Ερμή, που στο τέλος δίκαια επικράτησε.

Δεν γίνεται μηδενισμός της Ανόρθωσης, όμως τα επαναλαμβανόμενα λάθη και οι μέτριες εμφανίσεις είναι πολλά. Μέχρι πριν από τον αγώνα με τον Ερμή δεν τα είχε πληρώσει. Πλέον καλείται να σηκώσει κεφάλι, να εντοπίσει τα λάθη και να βρει λύσεις. Η καλή Ανόρθωση μπορεί να πετύχει πολλά στον φετινό μαραθώνιο. Η Ανόρθωση του Σαββάτου δεν μπορεί να εκπληρώσει τους στόχους της, που είναι η κατάκτηση του τίτλου.

Η προσοχή στο κύπελλο
Όπως είπαμε, χρόνος δεν υπάρχει. Την Τετάρτη, η Ανόρθωση θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο ΓΣΠ στον πρώτο αγώνα για την προημιτελική φάση του κυπέλλου. Πολύ σημαντικός αγώνας, από τον οποίο η «κυρία» θα πρέπει να φύγει με το αποτέλεσμα εκείνο ώστε στον επαναληπτικό στο «Αντ. Παπαδόπουλος» να σφραγίσει την πρόκριση.

Το ευχάριστο για τον Αντρέ Πάους είναι ότι δεν προέκυψαν αγωνιστικά προβλήματα από τον αγώνα με τον Ερμή. Όλοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του Ολλανδού προπονητή. Αυτοί είναι που κρατούν την τύχη της ομάδας στα χέρια τους. Θα πρέπει να ανεβάσουν στροφές, να παρουσιαστούν πολύ καλύτεροι και πεισμωμένοι για θετικό αποτέλεσμα. Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν. Τώρα χρειάζεται να φανεί το πολύ καλό σύνολο που διαθέτει η Ανόρθωση, όπως επίσης τώρα είναι που κάποιοι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να σηκώσουν στις πλάτες τους την ομάδα.

Ανακοίνωσε Μανζορό
Από τη στιγμή που ο Γάλλος Ζερεμί Μανζορό ήρθε στην Κύπρο, αυτό που απέμενε ήταν η υπογραφή των συμβολαίων. Αυτό έγινε χθες με τον 24χρονο ακραίο επιθετικό να υπογράφει μέχρι το τέλος της χρονιάς, με την Ανόρθωση να διατηρεί το δικαίωμα αγοράς των δικαιωμάτων του. «Ο δανεισμός του Ζερεμί έχει ισχύ μέχρι το τέλος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου, με αποκλειστικό δικαίωμα αγοράς των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή από την Ανόρθωση, το οποίο μπορεί να εξασκηθεί μέχρι τον Μάιο του 2016. Σε περίπτωση που αποφασιστεί η εξάσκηση του δικαιώματος αγοράς των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, έχουν ήδη συμφωνηθεί όλες οι σχετικές λεπτομέρειες της συνεργασίας ανάμεσα σε παίκτη και Ανόρθωση», αναφέρει η ανακοίνωση της Ανόρθωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα