Πηλακούτας: "Οφείλουμε να κερδίσουμε..." (ηχητικό)

Στο Ράδιο Πρώτο για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης. Ο Σάββας Πηλακούτας τόνισε ότι η ομάδα της Αμμοχώστου θα πάει στο μεγάλο παιχνίδι με μοναδικό απόντα τον Πράνιτς και οφείλει να το κερδίσει.

«Πλην του Πράνιτς έχουμε όλους τους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους. Επιστρέφουν σήμερα οι διεθνείς και από αύριο ο Σιβού. Το κλίμα είναι καλό, υπάρχει καλή ψυχολογία η διακοπή βοήθησε να επιστρέψουν κάποιοι τραυματίες. Είναι σημαντικό για τον κ. Λέβι να έχει περισσότερες επιλογές και να καταστρώσει το πλάνο του για νίκη στο ντέρμπι του Σαββάτου».

Για το γεγονός ότι η διακοπή κάποιες φορές επιδρά αρνητικά
«Κάθε διακοπή έχει τις δικές τη ιδιαιτερότητες. Θεωρούμε αν προετοιμαστούμε όσο το δυνατό κατάλληλα μπορούμε να πετύχουμε ακόμα μια νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Οφείλουμε στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας και απέναντι σε μια ομάδα με παρόμοιους στόχους να πάρουμε τη νίκη».

Αν εννοεί ότι οι στόχοι της Ανόρθωσης είναι το πρωτάθλημα, αφού αυτό στοχεύει ο Απόλλων.
«Είναι η Ευρώπη και ότι άλλο προκύψει στην πορεία είναι καλοδεχούμενο. Αν κερδίζεις τους αγώνες φτάνεις πιο κοντά στους στόχους σου».

Για την ταυτοποίηση στο ντέρμπι και αν υπήρχε κάποια αντίδραση
«Δεν υπήρχε κάποια αντίδραση οργανωμένη, πλην κάποιων μεμονωμένων. Διαφωνήσαμε με την ταυτοποίηση, αλλά οφείλουμε να ακολουθήσουμε αυτό το μέτρο. Χρειάζεται πιο ολοκληρωμένο σχέδιο και ενδεχομένως να μην υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές για να το στηρίξουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα